Kako iznenaditi mamu?

Bilo da je reč o predstojećem prazniku, Osmom martu, rođendanu ili nekoj drugoj prilici, većina ljudi voli da iznenadi svoju majku i usreći je na trenutak. Mada bilo bi dobro da se češće setite da obradujete  svoju majku jer je ona, verovatno, najviše  u životu učinila za vas.

KAKO OBRADOVATI MAJKU?

Majke veliki deo dana provode u kućnim poslovima. Tako da bi je za početak jako obradovalo kada bi ste je odmenili u nekom od tih poslova, a najbolje bi bilo da spremite bogat ručak umesto nje. Iskoristite priliku dok je na poslu ili van kuće, spremite nešto za jelo, lepo dekorišite sto a posle ručka pospremite kako bi se ona odmorila.

Postoji još jedan, sličan način da je iznenadite, ustanite ujutru ranije, najbolje je da to bude nedelja, kada je cela porodica kod kuće. Skuvajte joj kafu i odnesite u krevet, a potom spremite nešto za doručak.

Vašoj majci će izbor jela verovatno biti nebitan, a za ovakvo iznenađenje će biti veoma zahvalna.

Kako da iznenadite majku za Osmi mart ili rođendan?
Kako da iznenadite majku za Osmi mart ili rođendan?

ŠTA POKLONITI MAJCI ZA 8. MART?

Ako ste rešili da majci kupite nešto, znajte da će se ona sigurno obradovatni i najmanjoj sitnici. Osim cveća, možete joj pokloniti šolju sa porodičnom slikom, ručno pravljenu čestitku, napišite joj sastav ili pesmicu….

Pošaljite joj cveće na posao, sa nekom lepo posvetom. Uramite sliku koju može poneti na posao ili držati u svojoj sobi.

Napravite album sa vašim zajedničkim slikama, počevši od vašeg ranog detinjstva pa sve do danas. Album ne mora da sadrži previše slika, ostavite i nekoliko stranica slobodno da i ona sama blagovremeno dopuni album.

Ako imate posao i platu, onda odvojte novac i kupite majci nešto što joj se dopada. Nije loše da joj poklonite vaučer za velnes centar, kozmetički salon, vikend negde van grada….

Šta da poklonite mami za rođendan?
Šta da poklonite mami za rođendan?

ŽURKA IZNENAĐENJA

Ako vas je više u porodici, napravite joj žurku iznenađenja. Okačite transparent ,,Mama volimo te!“, a sve upotpunite tortom ili njenim omiljenim slatkišima. Ovo je ugodan trenutak i da joj uručite neki poklon ako ste ga kupili. Tom prilikom možete da joj i otpevate, onako horski, nešto, na primer njenu omiljenu pesmu ili pesmu koja nosi njeno ime. Ako joj je rođendan, neka se zabavi iznenađenja pridruže njene prijateljice, braća, sestre i drugi, njoj dragi ljudi.

Napravite žurku iznenađenja za svoju majku
Napravite žurku iznenađenja za svoju majku
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts