Najbolje frizure za specijalne prilike

Predlozi frizura za specijalne prilike

Rodjendan, zabava, prijem, venčanje, žurka, poslovni sastanci…U odnosu na vaš karakter, dužinu kose I efekat koji želite da postignete, birajte frizuru koja će vam odgovarati ali I biti u skladu sa prilikom.

U trendu su sve asimetrično oblikovanje frizure, bilo da imte kratku, kosu srednje dužine ili dugu kosu.

Šiške su skoro nezaobilazan detalj i to one nejednako ošišane, naročito. Blago povetljeni krajevi u odnosu na kosu pri korenu su takodje I dalje moderni kao i ranijih sezona.

Po koji pramen u jarkim bojama kojima ćete prošarati šiške su takodje dobar izbor i garantuju moderan uzgled.

Stepenaste slojevite frizure, kao što su sve moguće vrste popularnog boba, su više nego poželjne.

Paž, sa nejednako ošišanim krajevima pa i obrijanim delovima sa strane su naročito je pogodan za žurke I izlaske.

Frizure za rodjendan

Ako krećete na rodjendansku zabavu, dozvoljene su sve varijante. Ovde možete pokazati svoju kreativnost i maštu u oblikovanju frizura, a detalji i ukrasi u kosi su prosto obavezni. Pletenice i riblje kosti su isto dobro rešenje, naročito ako su ispletene samo s jedne strane a druga strana kose je puštena.

Mladalački bob sa nejednakim šiškama je odličan izbor, ako imate srednju kosu. Dugu puštenu kosu ukrasite lepim rajfom ili bogatim konjskim repom sa blago natapiranom kosom na vrhu. Razbarušena kosa sa opuštenim šiškama garantuje moderan izgled.

frizura za rodjendan

frizure-za-rodjendan

Frizure za svadbu

Frizure za odlazak na nečije venčanje su skoro neogranične po pitanju izbora. Samo ih uskladite sa garderobom i oblikom lica. Ovde možete dozvoliti sebi najrazličtije oblike, pundje, naglašeni volumen tapiranjem… Na raspolagnju vam je i gomila ukrasa za kosu.

Na svadbi treba da izgledate svečano i otmeno pa se mnoge dame odlučuju za visoko podignutu kosu, različite pundje, ili puštenu kosu sa bogatim loknama.

Frizura za svadbu

frizure-za-vencanje

Frizure za poslovni sastanak

Frizura za poslovne prilike je ipak nešto na šta treba obratiti posebnu pažnju. Ovde nema mnogo eksperimentisanja i davanja mašti na volju. Izbegavajte napadne i preterano oblikovane frizure jer treba da izgledate ozbiljno i usredsredjeno na posao i temu razgovora.

Klasična pletenica sa fino stilizovanim šiškama je preporučljiv izbor. Opuštena pundja sa po kojim ispuštenim pramenom takodje dolazi u obzir. Paž frizure su idealne za poslovne sastanke a ako imate dugu kosu, stavite je iza ušiju, ili je blago prelomite i vežite.

frizura-za-poslovni-sastanak

frizura za poslovni sastanak1

Frizura za izlazak

Izlazak u grad, provod vikendom ili na žurku je prilika gde je skoro svedozvoljeno! Igrajte se slobodno oblicima, bojma, šiškama, svetlucavim detaljima…Svaka opuštenost i neformalnost je poželjna a izgledaćete i mladje.

Razbarušena kosa, jako natapirani bob, drečavi pramenovi, ekstremno asimetrične šiške koje padaju preko jednog oka…samo izaberite.

Dugu kosu možete upadljivo da podignete, a ako želite dozu romantičnosti, uvijte kosu i napravite krupne lokne.

Potpuno kratka razbarušena kosa uz par efektnih naušnica je vrlo efektna I pravi izbor za lude žurke!

frizura-za-izlazak2

frizura za izlazak1

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts