Trendi ženski kupaći kostimi za leto 2014.

Izabrati pravi kupaći kostim, za mnoge dame  nekada predstavlja pravu umetnost. Trendi ženski kupaći kostimi za leto 2014. podrazumevaju smele krojeve i jarke boje.

Kupaći kostimi odražavaju naš karakter, ukus, ali I pokazuju sve mane i prednosti proporcija ženskog tela, odnosno to, koliko smo tokom godine vodili računa o nezi kože i kilaži.

Ako je za utehu, moderni modeli kupaćih kostima nude I krojeve koje mogu poslužiti sakrivanju nekih nedostataka na telu.

Ako želite da dobro osunčate svoje telo, izaberite dvodelni kostim. Jednodelni kupaći kostim obucite ako želite da sakrijete stomak, mada na plaži ne bi trebalo davati mesta kompleksima.

Boje i materijali

U trendu su jarke boje: žuta, pink, zelena, tirkizna… Naravno tu su i crna I bela boja koje ne izlaze iz mode.

Šareni dezeni, ili dvodelni kupaći kostimi u različitim mat bojama su takodje atraktivni. Mornarska kombinacija teget, crvene i bele boje i dalje su u trendu.

Osim klasičnog likra materijala, i dalje su u modi takozvani pleteni i heklani materijali za kupaće kostime.

jednodelni-kupaci

Kombinacije

Potrudite se da kupaći kostim uskladite sa papučama, šeširom, torbom za plažu i drugim aksesoarom (naočare za sunce, ogrlice, narukvice…)

Idealno je na primer, uz jarko zeleni kupaći, staviti žutu opuštenu dugu ogrlicu od kamenčića. Pink kupaći kombinujte sa tirkiznim japankama, a beli Ili crni kostim sa crvenim aksesoarom.

Ove sezone, posebno su atraktivni razni modeli jednodelnih kupaćih kostima. Imaju brojne trakice, otvoren stomak i skoro cela ramena, korpe za grudi ili su bez njih…

Cirkoni i sitni biseri kao diskretni ukrasi na kostimu su čest detalj za dame koje i na plaži žele da izgledaju malo elegantnije.

dvodelni kupaci

Kupaći kostimi za velike grudi

Ako smatrate da su Vam grudi prevelike, pa često “kipte”, postoje moderni modeli kostima i za Vas. Najbitnije je da obratite pažnju na gornji deo kostima. Izaberite jake korpe sa žičanom potporom  koje će čvrsto držati grudi. Preporučljive su svetle boje jer će one tako vizuelno grudi učiniti manje upadljivim. Takodje, grudi će izgledati manje u jednodelnom kupaćem kostimu koji ima donji deo u svetlijoj boji a gornji deo u tamnijoj boji. Ako birate kostime iz dva dela, oba dela mogu biti u svetlijim bojama.

Kupaći kostimi za male grudi

Ako imate manje grudi, postoji sijaset trikova za njihovo vizuelno uvećanje. Prvo, tu su gornji delovi kupaćih kostima sa korpama koje imaju uloške poput mega-brushaltera. Takodje, birajte modele koji imaju kroj gornjeg dela u vidu šireg trougla, što će optički uvečati vaše grudi.

Najbolji kupaći kostimi za plivanje

Ako na plažu ne idete samo da biste se sunčali I tek s vremena na vreme bućnuli u vodu, već ste više sportski tip i volite dosta da plivate, najbolje je da izaberete kupaći kostim iz jednog dela koji dobro prijanjaju uz telo i koji su bez ikakvih korpi I uložaka. Tako ćete se lakše kretati kroz vodu i nećete strahovati od neprijatnih izvrtanja korpi I slično.

kupaci

Na kraju, znajte da je mimo modnih trendova, ipak najbitnije da se u kupaćem kostimu osećate udobno, pa neka Vam to bude osnovni vodič za kupovinu pre odlaska na letovanje.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts