Kako se koriste vitalis slim kapsule i kako deluju na organizam

Vitalis Slim kapsule i tablete su još jedan popularan proizvod namenjen skidanju suvišnih kilograma. Proizvodjači, odnosno kreatori ovog preparata za mršavljenje navode da je reč o potpuno prirodnom, bezbednom i atestiranom proizvodu. Takodje, navode brojna iskustva korisnika koji su uz pomoć ovih preparata uspešno skinuli suvišne kilograne.

Vitalis Slim proizvodi će, tvrde proizvodjači, omogućiti da se oslobodite viška kilograma i da pritom izgledate mladje, lepše ali i zdravije. Kapsule ili tablete, naime pomažu da se figura zategne i da se poveća odnos mase mišića u odnosu na masne naslage.

vitalis slim kapsule

Kako deluje Vitalis slim?

Jedan od sastojaka Vitali slim- a je citosan kojise dobija iz rakova i školjki, i koji ima dejstvo poput sundjera za suvišne masti. Ovaj sastojak upija masti i od njih stvara jedinjenje koje nije svarljivo, pa se tako putem stolice masti izbacuju i eliminišu iz tela.

Još jedan sastojak Vitalis slim kapsula i tableta je bromelin. To je enzim dobijen iz ananasa. Kreatori ovih kapsula tvrde da upravo bromelin sprečava da se masti iz obroka koje ste unelu absorbuju, i to pre nego što ih organizam upije.

Još jedan od glavnih sastojaka je velika količina divljeg limuna u ovim kapsulama. Divlji limun je tu da obezbedi idealan bazalni metabolizam pa je i sagorevanje masnih naslaga mnogo lakše.

Uticaj na zdravlje

Zahvaljujući navedenim sastojcima u tabletama i kapsulama, vitalis slim čuva krve sudove, poboljšava njihovu elastičnost, snižava holesterol i podstiče jačanje imunog sistema. Takodje, neutrališe štetne materije koje se kreću kroz krvotok pri procesu mršavljenja, ubrzava cirkulaciju i smanjuje neprijatan celulit.

Vitalis slim proizvodi ne ostavljaju posledice po zdravlje ali pomažu da se do željene težine dodje i brzo i jednostavno.

Pri oglašavanju ovih proizvoda, daju se informacije o tome da Vitalis Slim sadrži jedinstvenu formulu koja će smanjiti kilograme na zdrav i prirodan način. Uz brzo i prirodno mršavljenje, stvara se takodje osećaj samopouzdanja, sigurnosti, optimizma i naravno- osećaj da ste potpuno uspeli u nameri skidanja kilograma i bobedili ih.

Osim toga, očekuju Vas dugotrajni efekti skinutih kograma, jer će se i u budućnosti osećati efekti regulacije telesne težine, zato što se i nakon prestanka uzimanja vitalis slima, Vaš apetit smanjuje, pa nema ponovnog dobijanja kilograma, odnosno neželjenog jo jo efekta. Vitalis slim takodje, štiti organizam od velike količine slobodnih radikala i poboljšava smanjenje apetita.

vitalis slim

Kako se koristi Vitalis slim

Kako se pije Vitalis slim? Uputstvo za upotrebu nalaže dase piju svega 3 kapsule na dan, i uz sagorevanje masti i ubrzavanje metabolizma, sledi brz i prirodan proces mršavljenja čiji su efekti dugotrajni. Takodje, ove kapsule će sprečiti i nastanak novih naslaga masti u telu.

Cena vitalis slim proizvoda

Pakovanje od 30 tableta Vitalis Slima košta 1300 dinara a kutija sa 60 kapula – 2600 dinara.

Rezultati korišćenja Vitalis slim preparata

Sa Vitalis Slim preparatom i preporučenim načinom ishrane, izumitelji ove terapije za mršavljenje navode da se izgubljeni kilogrami se ne vraćaju, a za mesec dana je moguće skinuti čak od 10 do 20 kilograma, a ako je Vađa težina veća od   90 kg , količina skinutih kilograma može biti i veća.

Promoteri Vitalis slima navode da su ispitivanja upotrebe ovih kapsula pokazala da su uspešne u lečenju gojaznosti o čemu govore iskustva mnogih žena, sportista, manekena…

Iako navode da ove preparate mogu da uzimaju i deca, doilje čak i trudnice, preporučljiv je oprez i konsultovanje sa lekarima, ako pripadate nekoj od ovih grupa.

Naravno, možete se uvek informisati odlaskom na neki od forumasa temom skudanja kilograma i tako dobijete koju informaciju više.

U svakom slučaju, ono što Vam proizvodjači Vitalis slima obećavaju je da:

Vitalis slim skida suvišne kilograme, zateže figuru, smanjuje apetit i osećaj gladi i ubrzava metabolizam.

Ipak, možda je dobro pomenuti da stručnjaci tvrde da je jedini siguran način da se oslabi manje jela i više fizičke ativnosti i da je većina preparata za mršavljenje nedovoljno analizirana već da poseduju samo osnovne analize u smislu da preparat nije zagađen – biološki ili hemijski. Naravno ako imate poremećaj metabolizma ili jako veliku telesnu težinu, u tom slučaju je najbolje ibratiti se nutricionistima koji će Vas uputiti na poseban režim ishrane koji neće ugroziti vaše zdravlje ili neku posebnu terapiju ali pod strogim nadzorom lekara.

U svakom slučaju, pomaže da izbegavate slatkiše, prženu hranu, sladolede, i kalorične namaze i majoneze… Unosite što više tečnosti, posebno vode i počnite makar neke blage treninge.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts