Potencijal tablete – lek za potenciju kod muškaraca

Potencijal tablete namenjene su muškarcima koji žele da pojačaju svoju potenciju. Ovaj lek za muškarce, produžuje trajanje seksualnog odnosa, jača seksualnu želju, olakšava postizanje erekcije, ojačava čvrstinu penisa i pozitivno utiče na opšte psihofizičko stanje i imunitet.

Kreatori ovog preparata za potenciju tvrde da je reč o proizvodu koji je potpuno jedinstven i siguran po zdravlje.

Potencijal je preparat formulisan u Srbiji od strane domaćih stručnjaka i predstavlja lek koji je pogodan za široku primenu i može se kupovati i bez lekarskog recepta. Tokom 15 godina rada, došlo se do najbolje formule, i konačno je od 27 različitih formulacija izabran krajnji sastav ovog preparata.

Problemi sa potencijom mogu pogoditi muškarca od svega 18 godina ali i muškarce koji su duboko zagazili u starost. Kod nekih ne postoji apsolutni nikakva bolest, dok je kod drugih problem impotencije udružen sa narušenim zdravstvenim stanjem (preležan infarkt srca, moždani udar, radikalna operacija prostate itd.) Upravo je u tim situacijama, prema navodima proizvodjača, praksa pokazala da je Potencijal siguran i bezbedan i da nema kontraindikacije.

potencijal tablete

Iako proizvodjači ne navode da tokom primene ovog preparata nisu zabeležene nuspojave odnosno neželjena dejstva, ipak jepoželjno da se pre primene bilo kog preparata obratite Vašem lekaru.

Uputstvo za upotrebu

Kako se koristi Potencijal? Uobičajen način upotrebe Potencijala je po jedna tableta ujutru i uveče, a ovakvo doziranje treba primenjivati redovno tokom minimum 30 dana. Neki muškarci osetiće njegovo delovanje već posle uzimanja prve tablete. Ipak zapotpuno dejstvo i efekat, preporučuje se redovna primena, kako bi se postigli rezultati koji su snažniji i dugotrajniji .

U slučaju da se želi još jače dejstvo, uz Potencijal tablete može se koristiti i Potencijal forte, to pola sata pre seksualnog odnosa. Kompletna terapija podrazumeva redovno uzimanje Potencijala, po jedna tableta ujutru i uveče, dok se Potencijal forte uzima kao jedna tableta pre odnosa.

Ovakvom kombinovanom primenom Potencijala i Potencijala forte, postiže se kako trenutno pojačanje seksualne želje, erekcije i trajanja odnosa, tako i dugotrajno poboljšanje potpune seksualne funkcije.

Poboljšanje koje se oseti tokom terapije, ostaje dugo i po prestanku korišćenja preparata Potencijal.

Potencijal Forte

Potencijal forte tablete bude i uvećavaju seksualnu želju, pojačavaju čvrstinu polnog organa i produžavaju trajanje seksualnog odnosa. Efekti Potencijala forte,najjači su u trajanju od pola sata pa do 4 sata po uzimanju ali mogu da traju i do 12 sati.

Potencijal preparate mogu koristiti svi muškarci kojima nije zabranjena seksualna aktivnost od strane lekara. Potencijal forte se prodaje u pakovanju od jedne i od deset tableta, a Potencijal u pakovanju od 30 tableta. Može se naći u skoro svim apotekama, a možete ga poručiti i putem interneta.

Prostate potencijal

Savremena naučna istraživanja pokazuju da su biljni sastojci i preparati zasnovani na njima, jako efikasni kod smanjivanja tegoba koje može uzrokovati prostata .

Prostate potencijal je preparat koji je dobijen i napravljen od kombinacije odredjenih biljnih sastojaka čija je efikasnost i lekovitost poznata u svetskoj herbologiji kao i u domaćoj tradicionalnoj medicini.

Kombinovana formulacija lekovitog bilja i njihovih ekstrakata, ima jači efekat u sadejstvu nego kada bi se promenjivalasvaka lekovita biljka ponaosob.

Pprostate potencijal lekovito deluje u borbi protiv problema koje izaziva uvećana prostata poput učestalog mokrenja ili otežanog nokrenja. Pored ublažavanja tegoba zbog uvećane prostate, Prostate potencijal ima pozitinvo dejstvo i kod hroničnog zapaljenja prostate i tegoba koje takvo stanje može da uzrokuje. Blagotvoran uticaj na prostatu, oslikava se i na poboljšan kvalitet seksualnog života. Ovaj preparat umanjuje tegobe i smanjuje jačinu simptoma koje prouzrokuju problemi sa prostatom.

Prostate potencijal se uzima u vidu jedne tablete dnevno. Jedino u slučaju jače izraženih tegoba doza se može povećati na 2 do 3 tablete dnevno.

Kako bi se postigao jači i pun efekat preparata, potrebno je da se koristi redovno najmanje dva meseca ili duže.

Pakovanje Prostate potencijal- a sadrži 40 tableta .

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts