Police satovi – Italijanski brend omiljen medju poznatim ličnostima

Police je brend koji je prvenstveno poznat po naočarima za sunce. Police satovi , kao proizvod koji je kasnije usledio, s druge strane nude moderan, urban stajling, sa smelim dizajnom.

Poreklo – Police je italijanska kompanija koja je sa radom počela 1983.Na modnu scenu, njihovi proizvodi su se probili zahvaljujući prvenstveno naočarima za sunce koje ubrzo postaju modni detalj mnogih poznatih ličnosti. Svoj prepoznatljiv brend, kompanija koristi da na tržiše 2003. godine počinje da nudi ručne satove za muškarce i za žene.

police satovi

Poznate linosti kao promoteri Police brenda

U reklamnim kampanjama, ovaj proizvodjač , voli da naglasi da je njihov brend ono što povezuje Dejvida Bekama, Džordža Klunija i Antonia Banderasa. Oni nose satove Police, i izabrani su kao promoteri ovog brenda.

Novi modeli Police satova, namenjeni su za muškarce i žene koji ih mogu nositi svakodnevno, a da pritom privuku pažnju svojim jedinstvenim izgledom. Medju ženskim promoterima nalazi se i Isha Koppikar, model i aktivista za prava životinja. Police satovi napravili su jači prodor na tržište i na modnu scenu u 2003. Modeli su u startu prilagodjeni tako da odgovaraju i dnevnim ili večernjim potrebama.

Osim Police satova, poslednjih godina lansirane su i kolekcije Police nakita i modnih dodataka kao što su kaiševi, torbe, novčanici… Možda se sećate kultnog filma „Terminator“ u kom je Arnold Švarceneger obavezno nosio sunčane naočare marke Police.

Moto kojim se ovi satovi reklamiraju je taj da su namenjeni osobama koje vole da su u trendu, koje su kosmopolitskih shvatanja, nekonformisti i jake individue.

Police kolekcija ručnih satova za novu sezonu odlikuju jasne linije i stroge ivice po kojima je brend najviše i poznat.

police zenski sat

 

Original ili replike

Zastupnik Police satova za srpsko tržište je „Bomar“. Na njihovom sajtu i u prodajnim objektima naćićete original kolekcije Police satova i tako biti sigurni u kvalitet koji Vam omogućava garancija. Replike Police satova naravno , mogu se naći prvenstveno na nekim online šopovima ili u oglasima. Najčešće je naglašeno da se radi o kopijama, a to možete da prepoznate i na osnovu cene koja retko prelazi 10 evra.Predstavljamo Vam nekoliko zapaženih modela Police satova:

Dakar, ženski Police ručni sat

Dakar ženski časovnik, može se nabaviti na više sajtova namenjenim prodaji satova. Cena mu je oko 100 evra i vodootporan je. Odlikuje ga elegantan a čvrst dizajn.

 

police-zenski

Dynamo muški Police ručni sat

Sat Dynamo, ima kvarcni mehanizam i čelično kućište što garantuje kvalitet. Narukvica je od kože a staklo je mineralno. Vodootporan je i kupovinom dobijate garanciju od 2 godine. Košta 10.990 dinara.

police-dinamo

 

Dimension muški Police ručni sat

Dimension sat ima kvarcni mehanizam, čelično kućište i mineralno staklo. Natukvica je kožna, vodootporan je i ima garanciju od dve godine. Cena: 12.990 dinara.

police-dimension

 

Pogledajte ostale modele na sajtu zastupnika za Srbiju www.bomar.rs

Kvalitet i utisci

O tome kakvi su zapravo Police satovi, možete se informisati na brojnim forumima sa ovom tematikom.Iskustva i komentari znaju biti razliiti pa i značajno suprotni. Dok neki hvale kvalitet ovih satova u odnosu na njihovu relativno pristupačnu cenu, postoje i oni nezadovoljni koji smatraju da je reč o satovima druge kategorije koji više imaju estetsku vrednost nego onu primarnu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts