Miss sixty satovi – samo za devojke i žene

Miss sixty satovi

Miss Sixty je italijanski brend. Kompanija je počela sa radom 80-tih godina prošlog veka kada je Wicky Hassan, vlasnik kompanije, rešio da osnuje brend koji će proizvoditi garderobu, i modni aksesoar ali isključivo za devojke i žene. Zbog toga je Miss Sixy poznat najpre po džinsu, tašnama ali i parfemima, a tek kasnije i po satovima.

Osim odevnih predmeta brend Miss sixty poseduje i inovativne kolekcije satova i nakita koji se izradjuju uvek od nekih inovativnih materijala kao što su keramika, guma, aluminijum… Miss sixty satovi su isključivo ženski i odlikuje ih smeo i moderan dizajn po relativno povoljnoj ceni.

Miss-Sixty satovi

U reklamnim kampanjama, Miss sixty svoje satove uvek namenjuje ženama i devojkama koje se rado poigravaju sa stilovima, sigurne su u svoj dobar i konačan izbor kada je u pitanju garderoba, obuća, šminka, aksesoar…

Proizvođač Miss sixty satova je Morellato Spa iz Italije.

Predstavljamo vam nekoliko modela Miss sixty ručnih satova koji su dostupni na našem tržištu ( u radnjama i online).

Ovi satovi uglavnom poseduju isključivo osnovne funkcije jednog časovnika, gotovo nikada nema dodatnih opcija, često nisu vodootporni niti izradjeni od nerdjajućeg čelika, mada ima i takvih modela koji su nešto skuplji.

Ženski ručni sat model: R0751124506, ima kvarcni mehanizam, mineralno staklo i garanciju od 2 godine. Košta od 5 000 do 6 000 dinara.

miss ručni

Ženski ručni sat model: R0751124503 takodje ima kvarcni mehanizam, mineralno staklo i garanciju od 2 godine. Cena: od 5 200 do 5.900 din.

miss ženski

Model: SRA001 je nešto skuplji i košta oko 7 000 dinara. Staklo je mineralno, mehanizam kvarcni a garancija je dvogodišnja.

miss original

Model: SR4008 takodje ima kvarcni mehanizam, mineralno staklo o dvogodipnju garanciju. Cena ovog ženskog ručnog sata je oko 9 000 dinara.

Miss sixty replike

Ženski ručni sat, model: SRA005 sa kvarcnim mehanizmom, mineralnim staklom i dvogodišnjim garancijom nema neke dodatne funkcije. Košta oko 7. 000 dinara.

Miss sixty kvalitet

Nešto skuplji ali kvalitetniji ženski ručni Miss sixty sat je model: CJ004 koji košta oko 11 000 dinara. Poseduje kvarcni mehanizam a kućište je napravljeno od nerdjajućeg čelika. Staklo je mineral kristal i sat je vodootporan do 30m.

Prodaje se u srebrnoj boji, a narukvica je sive boje i od kože. Sat je prilično elegantan i moderan i može se nositi kako na poslu ako i prilikom večenjih izlazaka.

Miss sixty iskustva

Veću kompletniju ponudu i detaljnije informacije o Miss sixty satovima pogledajte na sledećim domaćim sajtovima:

http://www.satoviberic.rs/product_info

http://www.sattrade.co.rs/misssixtyzenski.html

Miss sixty satovi / Kvalitet i iskustva

Pošto nije reč o vrhunskim satovima A kategorije, već o satovima u rangu „modnih satova“, nije čudno što se iskustva razlikuju pri ocenjivanju Miss sixty časovnika. Dok ih neki hvale najpre zbog inovativnih rešenja u dizajnu, drugi se žale na ispadanje cirkona ili brzo pokvarene narukvice, pa i zbog brzog tamnjenja. U svakom slučaju, ako kupite original, sledi Vam garancija, koja je obino 2 godine, pa ćete moći besplatno na servis.

Kopije Miss sixty satova nisu toliko zastupljene jer je jer o relativno povoljnom brendu,i uglavnom se kopiraju skuplji i kvalitetniji brendovi,  ali se ipak mogu naći i to po jako niskim cenama.

Nova Miss sixty kolekcija

Novi modeli koje je Miss sixty izbacio nedavno na tržište, su nešto kvalitetniji od proseka za ovaj brend jer su vodootporni, tip mehanizma je kvarc a kućište je izradjeno od nerdjajućeg čelika. Staklo je mineral kristal, a garantni rok je 2 godine.

Miss sixty satovi

Zanimljiva kolekcija za leto

Iako nije najnovija, letnja kolekija Miss sixty satova je uvek aktuelna kada nastupe topli dani. Linija pod imenom Miss Sixty Holiday Watch, prepuna je jakim i dominantnim bojama, a specifična po jedinstvenom dizajnu.

miss holidej

Satovi u punom koloritu naglasiće glamurozni letnji stajling, i biti omiljeni modni detalj za one koji vole jarko i upadljivo. Dostupni su u šest boja a upakovani su u simpatičnu plastičnu torbicu. Boje: bela, pink, teget, žuta, crvena i zelena.

Detaljnije o aktuelnim kolekcijama pogledajte na sajtu – www.misssixty.com

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts