Diesel satovi – italijanski šmek modnih časovnika

Diesel satovi se najčešće promovišu kao brend koji ne pravi kompromise. Raznovrsnost modela, njihova veličina i materijal od kojih su izradjeni satovi mogu Vas jako zbuniti ali je vrlo moguće da ćete pronaći model za sebe u tom bogatstvu različitosti, naravno, ako ste ljubitelj modnih satova.

Dizajnerski miks Diesel satova je nešto između opuštenog sportskog izgleda, futurizma, retro stila i urbanosti. Svojevrsni stil i dizajn takodje su karakteristični i za linije nakita istog brenda.

DIESEL OSNOVNA

Diesel se stalno trudi da na tržištu satova budu prisutni novi modeli ovog brenda, koji su izradjeni od kvalitetnog nerđajućeg čelika u kombinaciji sa drugim materijalima.

Diesel S.p.A. je italijanska dizajnerska kuća koja je uglavnom poznata po garderobi naročito džinsu, i to pre svega za mladje kupce. Vlasnik kompanije koja se nalazi u Breganci je Renzo Rosso koji voli da za svoj brend kaže da je „marketing preuzeo iz SAD, kreativnost iz Italije, a poslovnost iz Nemačke“.

Kompanija ima predstavništva u više od 80 država sa više od 5 000 prodajnih mesta od kojih je 400 u vlasništvu same kompanije. Najveća Diesel prodavnica je u Milanu.

Kompanija je u početku bila fokusirana na proizvodnju kvalitetene odeće, uz pomoć koje je ovaj brend postao deo kulture mladih ljudi po celom svetu. Ženski i muški ručni satovi nešto kasnije su postali deo proizvodnog programa.

Predstavljamo vam neke od modela Diesel ručnih satova koji zavredjuju pažnju.

Muški ručni sat Rubber Company DZ1624, karakteriše povoljna cena (košta oko 11 000 dinara). Kućište je od silikona sa crnom silikonskom narukvicom. Veličina kućišta je 56X46x13 mm.Vodootporan je i imagaranciju od dve godine.

dizel cena

Muški ručni sat Mini Daddy DZ7305 je nešto skuplji i košta oko 30 000 dinara na domaćem tržištu. Ovaj elegantan časovnik od nerđajućeg čelika ima beo brojčanik sa plavim detaljima koji karakteriše satove iz Mini Daddy kolekcije satova. Veličina kućišta je 54x46x10mm. Vodootporan je i ima garanciju od dve godine.

dizel original

Muški ručni sat Mega Chief DZ4319 košta oko 22 000 dinara. Ima kožnu narukvicu akarakterističan je po svojoj marinsko plavoj boji. Veličina kućišta je 59x51x12mm, vodootporan je i ima dvogodišnju garanciju.

dizel ručni

Muški ručni sat DZ4247 – Analog jenešto povoljniji i košta oko 16 500 dinara. Ovo je jedan od Diesel-ovih najpopularnijih modela, čiji je najnoviji model u beloj boji. Veličina kućišta je 54x49x13 mm. Vodootporan je i sa garancijom od dve godine.

dizel replike

Ženski ručni sat Analog – DZ5102 na našem tržištu košta oko 11 000 dinara. Veliina kućišta je 37×10 mm, vodootporan je i ima garanciju na dve godine.

dizel zenski1

Ženski ručni sat Chronograph DZ5302 je nešto skuplji i košta oko 25 000 dinara. Kućište i narukvica su od nerđajućeg čelika u zlatnoj boji. Veličina kućišta je 46 mm x 42 x 11 mm. Vodootporan je i sa dvogodišnjom garancijom.

dizel zenski2

Generalni zastupnik Diesel satova za Srbiju je kompanija BPM na čijem sajtu možete pogledati nove modele, karakteristike i cene: http://www.bpmsatovi.com

Kvalitet Diesel ručnih satova

O modnim satovima sečesto diskutuje na forumima najpre zbog toga što modne satove različitih brendova prozvodi „neko drugi“ u njihovo ime, a u ovom slučaju, Diesel satove proizvodi Fossil.

Postoje i mišljenja, da modne satove treba izbegavati, jer se za otprilike istu sumu mogu naći neki modeli satova koji nisu modni kao što je Citizen ili Swatch. Mehanizam Diesel satova je uglavnom kao i kod satova koji nisu iz modne linije (kvarcni) što znači da u tom smislu kvalitet možda ne trebadovoditi u pitanje u tolikoj meri.

Digitalni Diesel sat iz limitirane edicije

Diesel ručni sat – Limited Edition – Tiptronic Digital nedavno se pojavio na tržištu a u Americi mu je cena oko 500 dolara. Vodootppran je i sa dvogodišnjom garancijom. Ova edicija deo je kampanje Diesela koja ima za cilj vraćanje u epohu nekada tako popularnih digitalnih časovnika.

DIZEL LIMITED

Original i replike

Kao i svi modni satovi tako i Diesel satovi imaju svoje kopije koje se na našem tržištu nude po ceni od 3 000 do 5 000 dinara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts