Aura kozmetika – domaći brend vredan pažnje

Aura je domaća kozmetička kuća sa sedištem u Nišu. Aura kozmetika ima svoja predstavništva u Beogradu i Novom Sadu kao i u Makedoniji, a prodajna mesta gde se može naći Aurina kozmetika su brojna pa njihove prozvode možete naći u skoro svakoj drogeriji. U odnosu na strane brendove, slobodno možemo reći da su cene Aurinih proizvoda povoljnije, a kvalitet, prilično zadovoljavajući.

Iz recenzija i komentara na forumima gde su navedena brojna iskustva u korišćenju Aura dekorativne kozmetike, može se zaključiti da bi svakako trebalo probati ove proizvode.

Dekorativna Aura kozmetika

Puderi

Predstavljamo Vam tečni i kompaktni Aura puder, pored kojih ovaj proizvodač nudi još i bronzere i prajmere kao i podloge za šminkanje.

Tečni puder Refresh me omogućava  prirodan izgled svakog dana. Ima laganu, nemasnu teksturu za postizanje ujednačenog, prirodnog izgleda bez efekta maske. Zahvaljujući posebnoj formuli, ovaj puder koži pruža 12 sati intenzivnu hidrataciju. Sa zaštitnim faktorom 15 , pogodan je za sve tipove kože, uključujući i zrelu kožu lica. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Postojan je do 12 sati, lagan i komforan sa bogatom teksturom.

aura tecni puder

Tečni puder Cover Me koristan je za savršeno prekrivanje svih nedostataka na licu. Hipoalergena formula  prekriva nepravilnosti kože kao što su tamni kolutovi oko očiju, akne, pege, staračke pege, sitni ožiljci…

Ima vodootpornu formulaciju  i postojan je do 24 sata.Sadrži zaštitni faktor 20 a kremasta tekstura omogućava lako i ravnomerno nanošenje. Puder ne zatvara pore, pogodan je svakodnevnu upotrebu i svaki tip kože.

aura tecni puder vodootporan

Kameni Aura puder je lagan, kompaktni puder koji kožu čini mekom i svilenkastom i smanjuje svaki trag masnoće. Formula pudera je hipoalergena,  ne uzrokuje pojavu akni , pruža dugotrajnu hidratantnost i zaštitu kože usporavajući procese starenja.

aura-kameni-puder

Aura rumenila

U okviru Aurine kolekcije Glorious Cheeks u ponudi je 8 rumenila različitih boja i efekata. Za sve njih je zajednička  nežna, svilenkasta tekstura koja omogućava lako i ravnomerno nanošenje. Odlične su pigmentacije pa je potrebna manja količina za postizanje željenog efekta.

aura rumenilo

Aura proizvodi za kosu

Linija Aurinih proizvoda za kosu sve je bogatija, pa tako u ponudi osim farbi za kosu imaju i maske za kosu, serume i druge proizvode za negu kose.

Farbe Explicit Color Set imaju unapređenu samozaštitnu  formulu.  Proizvodjač garantuje snažnu, postojanu boju koja traje 4-6 nedelja. Potpuno pokriva sede vlasi i vraća im vitalnost. Posle bojenja kose preporučuju da koristite hranljivi tretman bogat arganovim uljem. Ovo dragoceno ulje marokanskog drveta argan, bogato je vitaminom E, karotenom i drugim blagotvornim sastojcima. Duboko prodire u strukturu dlake, regeneriše, hidrira kosu i deluje kao moćan antioksidans.

aura farbe

Pakovanje Aura farbe za kosu sadrži tubu sa bojom za kosu (50 ml), 2 kesice emulzionog hidrogena (2 x 40 ml), kesicu hranljivog tretmana sa arganovim uljem (10 ml), 1 par zaštitnih rukavica.

Aura maske za kosu

Forever Blonde maska za negu i sjaj kose sadrži maslinovo ulje koje prodire duboko u strukturu kose. Maslinovo ulje štiti kosu od isušivanja nakon bojenja, sprečava njeno lomljenje, čini je mekom i daje joj sjaj.

Osim maslinovog ulja sadrži i pantenol koji obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, dodatni sjaj i štiti kosu od nepovoljnih spoljašnjih uticaja.

aura maskaza kosu

Aura ruževi

Izmedju nekoliko kolekcija Aura ruževa, predstavljamo Vam aktuelnu liniju Nano ruževa.  Ima laganu, kremastu i nežnu strukturu, obogaćenu vitaminom E, ulepšava i ujedno hrani usne. Posebno je pogodan za nošenje jer je u mini pakovanju.

aura ruz

Aura senke

Kolekcija senki  za oči ovog proizvodjača je relativno bogata a mi Vam predstavljamo Aura – Smokey eyes. U pakovanju su tri različite senke, veoma svetla za podlogu, veoma tamna za izraženi efekat i srednje tamna nijansa koja ublažava oštre prelaze i daje zadimljeni izgled oku. Kombinacije boja urađene su tako da odgovaraju različitim bojama očiju.

aura-senke

Postoje i pakovanja u setu su četiri nijanse kako bi se povećala mogućnost kombinovanja uz posebno uputstvo za upotrebu i nanošenje.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts