Lipo kozmetika – medicinska kozmetika na prirodnoj bazi

Lipo kozmetika

Laboratorija Lipo je proizvodjač bioaktivne kozmetiku za negu lica i tela. Široka ponuda preparata je namenjena profesionalnoj ali i individualnoj upotrebi, sa prilagodjenim pakovanjima.

Većina preparata je izradjena na bazi lipozoma, ekstrakta kavijara, voćnih kiselina, algi, hialuronske kiseline, etarskih ulja, biljnih ekstrakata i kvasca. Količina aditiva u proizvodima je minimalna.

Lipo Peptid krema – za intenzivnu negu i zatezanje kože

Ovaj Bioaktivni krem sa peptidima graška i soje ubrzava metabolizam ćelija kože, i čini da bude tonirana i sjajna. Krema ima preventivno delovanje jer usporava starenje kože, dok se obnavljajuće dejstvo odnosi na podsticanje svaranja kolagena u koži. Hijaluronska kiselina obezbedjuje hidrataciju a prirodna ulja (masline i semena groždja) čine kožu elastičnom, glatkom i hrane je.

Proizvodjač navodi da je ovaj preparat prozveden uz podršku Ministarstva za prosvetu i nauku Srbije. Ne sadrži paraben, parafin i sirovine životinjskog porekla. Krema je pakovana u bočice od 50 ml.

Lipo kozmetika

Lipo Kavijar krem

Ovo je luksuzna krema namenjena noćnoj nezi kože. Čini je mekom i elastičnom, i dubinski je hrani. Krem sadrži ekstrakte ikre i elastin i kompleks aktivnih supstanci iz mora, pa tako deluje na tonus mišića i poboljšava elastičnost i teksturu kože. Lifting efekat se uočava posle nekoliko dana primene kreme. Pakovanje kreme je od 50 mililitara.

lipo kavijar

Lipo Q10 antirid – sa bioaktivnim sferama

Ovaj antirid zateže kožu, štiti je i hidrira. Lipo antirid krem sadrži biljna ulja i voskove zadužene da štite i hrane kožu. Vitamini u lipozomima, sfere sa koenzimom Q10 i amino kiseline obnavljaju kožu u predelu oka i umanjuju sitnije bore. Krema takodje smanjuje vidljivost podočnjaka jer sadrži kofein i ekstrakt algi. Pakovanje antirida je u bočici od 30 ml.

lipo antirid

Lipo Dermal krem – za negu kože sklone aknama

Ovaj blagi gelastikrem rešava problem akni zahcaljujući sadržaju antibakterijskih, keratolitičkih, sebostatičkih i protivupalnih sastojaka poput  salicilne kiseline, rezorcinola, cink-oksida, etarskog ulja čajnog drveta, koloidniog sumpora i biljnih ekstrakata. Pakovanje je od 50 mililitara.

lipo-dermal-krem

Lipo profesionalni tretmani

Lipo kozmetika nudi i posebne proizvode namenjene upotrebi u salonima. Iskustva profesionalaca uglavnom su pozitivna, imajući u vidu kvalitet i cene Lipo preparata.

Jedan od njih je tretman za masnu, nečistu  kožu iz Lipo dermal kolekcije čiji proizvodi izmedju ostalog sadrže salicilnu kiselinu, kamfor, etarsko ulje čajnog drveta. Potreban broj tretmana koji se preporučuje je serija od 4 do 6 tretmana što podrazumeva jedan tretman sedmično. Kada se akne saniraju, sledi blaži tretman.  Ukoliko posle lečenja akni ostanu ožiljci, preporučuje se tretman Lipo preparatima koji sadrže voćne kiseline, kao i upotreba hemijskih pilinga iz kolekcije “Lipo peel”.

Lipo tretman protiv celulita

Ovaj tretman uključuje profesionalne preparate koji stimulišu mikrocirkulaciju i pokreću mehanizme za otklanjanje masnih naslaga a koji sadrže kofein, karnitin, alge i etarska ulja. Broj tretmana se individualno određuje, a preparati koji se koriste pri ovim tretmanima su: Anticelulit termo gel / Anticelulit gel, Anticelulit ulje za masažu, Tonik sa 10% voćnih kiselina, Gel za mršavljenje i Anticelulit mleko.

lipo-celulit

Lipo Lifting maska

Maska sa krem podlogom hidrira i mineralizuje kožu. Sadrži morske alge i aloja veru. Maska čisti pore, prosvetljava ten a optimelne rezultate daje kod nege normalnog i mešovitog tipa kože.

Lipo umirujuća maska

Ova krem maska, se koristi za suvu i zrelu kožu. Sadrži med, lecitin, ulja kantariona i nevena i vitamine. Redovna primena omogućava koži da bude glatka, sveža i baršunasta.

Lipo Piling sa voćnim kiselinama  namenjen je efikasnom poboljšanju teksture, stanja i boje tena. Voćne kiseline deluju tako što dubinski čiste pore, hemijski pilinguju površinski sloj kože i podstiču sintezu kolagena u dubljim slojevima kože koju takodje hidriraju. Bore i ožiljci su ublaženi a koža čvrsta i elastična. Piling je namenjen svakom tipu kože.

lipo osnovna

Prodajna mesta Lipo kozmetike:

LIPO Kozmetika – maloprodaja:  Uzun Mirkova 3, Beograd, Tomazeova 45, Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra 136/2, Beograd.

Ostala prodajna mesta su lokali parfimerija Diva, biljna apoteka Primed, Primed Bio shop, Samo zdravo špajz, apoteka Lora, Čarobna bundeva, biocentra Neven, Art line system u Novom Sadu, apoteka Belladonna u Bačkom Petrovcu, Spa studio u Požarevcu i VVV  u Zrenjaninu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts