Kiko kozmetika – italijanska šminka odličnog kvaliteta

Kiko kozmetika (Kiko cosmetics) je italijanska kompanija iz Milana. Za sada, ova kozmetička linija u našoj zemlji nema klasična prodajna mesta, već se njihovi proizvodi mogu naći na nekoliko internet šopova. Prodaja je moguća i direktno na sajtu kompanije: www.rs.kikocosmetics.eu

Predstavljamo Vam neke od popularnijih Kiko proizvoda, njihove karakteristike i cene:

Kiko dekorativna kozmetika

Kada je reč o dekorativnoj kozmetici, Kiko ima u ponudi antialergijske pudere (tečne i kamene), senke, maskare, lakove za nokte, ajlajnere, rumenila, sjajeve za usne, ruževe, fiksatore za šminku… Izdvajamo nekoliko proizvoda:

KIKO False Lashes Concentrate – Lengthening Top Coat Mascara

Ova maskara sa specijalnim efektom izduživanja trepavica u interesantnom loptastom pakovanju, daje izvanredne rezultate. Cena je oko 4 evra.

kiko maskara

Colour Sphere Eye Shadow

Ova Kiko senka u plastičnom pakovanju će Vam sigurno dugo trajati jer je pečena i sporo se troši. Izaberite jednu od čak 29 nijansi. Cena je oko 6 evra.

kiko senka

Velvet Mat Satin Lipstick

Kiko ruž koji ne isušuje usne se lako nanosi i ne lepi se. Traje do nekoliko sati i jake je pigmentacije. Preporučujemo nijansu – my lips but better, hladnu prljavo roze nijansu. Cena ruža je oko 7 evra.

kiko-ruz-def

Kiko lak za nokte

“Quick dry nail polish” lak za nokte košta oko 4 evra. Lako se maže i brzo se suši. Prvi sloj se suši za manje od minuta. Njegova formula sadrži pigmente visoke koncentracije što obezbedjuje jasnoću boja na Vašim noktima. Kada se osuši, daje intenzivnu i sjajnu boju. Tokom mazanja, nećete imati problem sa nepravilnostima u teksturi, poput ružnih linijica po noktima. Ne oštećuje nokte jer ne sadrži nikakve agresivne komponente. Pakovanje laka je u bočici od 10 mililitara.

kiko-lak

Olovke za oči

Kiko olovke za oči u zavisnosti od vrste i linije koštaju od 4 do 10 evra. Meke su, visokog sjaja i traju do 6 sati posle nanošenja. Ne razmazuju se a ima i vodootpornih.

kiko-olovkaoci

3D voluminazer za usne

Formula za unstant povećan volumen Vaših usana!  Vaše usne će biti punije i hidrirane puna 4 sata po nanošenju ovog preparata.

Formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom i sastojcima koji dodatno hidriraju usne, dajući im osećaj svežine. Lako se nanosi a tekstura mu je prijatna, blaga i mekana. Efekt “ogledala” obezbedjuje usnama dodatnu punoću. “3D Instant Volume “ sjaj za usne je dostupan u čak 21 nijansi. Za najbolje rezultate, preporučuje se njegova upotreba zajedno sa Kiko olovkama za usne koje su transparentne i koje će sjaj “držati” u željenim konturama usana.

kiko volumen usta

Proizvodi za negu kože

Izdvajamo Kiko piling za telo

Ovaj piling sadrži mineralne soli i kofen kao aktivne sastojke a cena mu je oko 13 evra. Lako se nanosi utrljavanjem u kožu, skida mrtve ćelije kože, stimuliše njenu mikrocirkulaciju pa je tako i prodor hranjivih sastojaka u kožu bolji i učinkovitiji. U kontaktu sa vodom, stvara se kremasta struktura što olakšava ispiranje preparata nakon primene. Kofein je dobro poznat po njegovom dejstvu protiv celulita, pa će koža upotrebom ovog pilinga biti glatka, zdravija i mekša. Piling je klinički testiran i hipoalergen što znači da je mogućnost pojave alergijskih reakcijana proizvod minimalan. Ne sadrži veštačke konzervanse. Prodaje se u pakovanju od 200 ml .

kiko-piling

Kiko cosmetics Milano, nema u ponudi proizvode i preparate za bebe.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts