Bogner jakne i trenerke – nemački kvalitet i svetske cene

Bogner je nemački brend koji je već 80 godina poznat po luksuznoj, kvalitetnoj garderobi i sporskoj opremi u okviru muških, ženskih i dečijih kolekcija. Kompanija je počela sa skromnim porodičnim resursima u Minhenu, a danas je jedan od najcenjenijih svetskih modnih i sportskih brendova.

BOGNER je bio zadužen za sporsku opremu nemačkih olimpijaca u okviru poslednjih 17 Olimpijskih igara. Bogner jakne, trenerke, džempere, pantalone i kapute definišu praćenje modnih trendova, praćenje siluete figure, udobnost, kvalitetni materijali koji dozvoljavaju koži da diše, vodootporni materijali, ali i visoke cene, naravno ako ste nabavili original Bogner proizvod.

Kompanija posluje uspešno u oko 30 zemalja sveta. Bogner garderoba namenjena je celoj porodici. Osim sportske i ski opreme, tu su džemperi, jakne, farmerke, kaputi, prsluci, patike i cipele, zaštitne kacige za sportiste, sportske naočare…

Bogner zimske jakne

Ženske jakne su izradjene od najfinijih materijala prepoznatljive po neobičnom dizajnu ali i po tome što, ma koliko bile punjene, savršeno prate liniju ženskog tela.

– Crno crveni model sa interesantnom vez aplikacijom je idelana jakna za kombinovanje sa skoro bilo kakvom garedobom. Košta oko 1 300 evra.

bogner zenska jakna 1

-Po sličnoj ceni može se kupiti i ovaj više sportski model ženske jakne u crno beloj kombinaciji boja sa diskretnim crvenim detaljima. Namenjena je za skijanje zahvaljujući prisustvu najlona u materijalu pa je jakna tako nepromočiva.

bogner zenska jakna 2

– Nešto više od hiljadu evra košta i Bognerova ženska jakna srednje dužine fantastičnog dizajna u vedrim jarkim bojama i sa cvetnim dizajnom.

bogner zenska jakna 3

– Pažnju na ski stazama sigurno ćete privući i ako izaberete crno belu Bogner jaknu sa cvetnim dezenom koja je naravno vodootporna.

bogner zenska jakna 4

– Nešto povojniji model, koji košta oko 500 evra, je ženska Bogner jakna sa krznom i kapuljačom koja je takodje opšivena krznom.

bogner zenska jakna 5

Kožne jakne ove sezone nisu u Bogner kolekciji.

Muške Bogner jakne

I u muškoj kolekciji jakni prisutni su modeli u kombinaciji vedrih boja, mada ima dosta modela klasičnog kroja u crnoj boji. Ono što je još zajedničko za mušku i žensku kolekciju su, za srpskog kupca- visoke cene!

– Muška Bogner zimska jakna koja se može naći u tri varijante: kao crna, zelena ili crno – zelena košta oko 450 evra. Jakna je u retro stilu, ultra laka i  sa elastinom koji omogućava laku pokretljivost ruku,  jer je jakna punjena.

bogner muska jakna 1

– Muška Bogner siva punjena jakna, košta oko 600 evra. Ova sportska lagana jakna, može biti i deo ski opreme za muškarce. Savršena kombinacija materijala od kojih je jakna izradjena, omogućava koži da diše i da se u njoj osećate udobno i komforno.

bogner muska jakna 2

– Ekskluzivni Bogner model muške jakne koji košta oko 1 500 evra , izradjen je u crno beloj kombinaciji boja sa diskretnim crvenim detaljima. Jakna je inspirisana nemačkom nacionalnom reprezentacijom u skijanju. Visoko je elastična i omogućava da koža diše jer je izradjena od najkvalitetnijih materijala.

bogner muska jakna 3

Bogner trenerke

Izdvajamo nekoliko modela ski trenerki za muškarce i žene.

– Muške ski pantalone u militari dizajnu koštaju oko 500 evra. Otporne su na vodu a materijal omogućava koži da diše. Odlična kombinacija materijala koja nudi toplinu, zaštitu i udobnost. Oko 200 evra košta gornji deo dostupan u crnoj boji.

musketrenerke1

muske trenerke2 (1)

– Ženski gornji sportski deo trenerke u vidu pulovera košta oko 300 evra. Crna boja i opušten dizajn omogučavaju lako kombinovanje sa ostalom garderobom.

zensketrenerke1

– Oko 600 evra košta da ga ukombinujte sa ovim divnim donjim ski delom trenerki za žene.

enski donjideo

Kolekcija za decu

Iz kolekcija za devojčice i dečake, sigurno nećete odoleti ovim zimskim jaknicama. Cena oko 600 evra.

bogner decaDetaljnije informacije možete naći na sajtu: bogner.com

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts