Šta obući uz crnu kožnu suknju?

Crna kožna suknja svakako je novitet na modnim scenama širom sveta. Kratka, kožna, široka suknjica sa dubokim strukom brzo je osvojila srca kupoholičarki, pa se danas veoma rado nosi.

Boja i materijal omogućavaju lako kombinovanje ovakvih suknjica, tako da imate zaista širok izbor odeće, obuće i aksesoara koje možete iskombinovati uz nju.

Pored širokih varijatni kožnih suknjica, možete nositi i uske mini suknje, takođe sa dubokim strukom, koje se isto lako kombinuju, premda su nekako ostale u senci širokih suknji. Prednost širokih bi mogla biti, jedino u tome, što su pogodnije za letnji period. Uska, kožna suknja će stvoriti neprijatan osećaj tokom letnjih dana.

Osim crnih, popularne su i suknjice u recimo, tamno plavoj, bordo ili braon boji. Ipak crne su, daleko najpopularnije, zbog toga što se crna najlakše kombinuje.

Crna kožna suknja za sve prilike
Crna kožna suknja za sve prilike

Kako nositi kožnu suknju? Najbolje kombinacije sa košuljom, džemperom, bluzama…

Crnu, kožnu suknju možete kombinovati na hiljadu i jedan način. Takođe, može se nositi tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Najlepša kombinacija sa kožnom suknjom su džemperi. Ako ste je sada kupili, imate vremena dok ne stignu prolećne temperature da probate i ove kombinacije. Kako na sceni dominira moda iz devedesetih, kožnu suknju slobodno iskombinujte sa nekim širokim džemperom, a kako bi vaša kombinacija bila elegantnija, ukrasite je sa nekom krupnom ogrlicom.

Za lepše vreme preporučujemo da uz kožnu suknju obučete top majice, koje otkrivaju stomak. Pošto su suknje kratke, a majica otkriva stomak, poželjno je da sakrijete dekolte, kako vaša kombinacija ne bi bila previše vulgarna. Uz crnu, kožnu suknju možete nositi pamučne, široke majice sa, recimo, nekim aplikacijama. Najlepši utisak, ostaviće sigurno lepršava, svilenkasta bluzica ili neki slični komadi odeće.

Šta obući uz crnu kožnu suknju?
Šta obući uz crnu kožnu suknju?

Šta obuti uz kožnu suknju: patike, čizme, salonke … ?

Postoji i širok izbor obuće koju možete obuti uz kožnu suknju. Naravno, izbor obuće zavisi od prilike na koju idete. Takođe, u tim slučajevima morate da povedete računa i o tome šta ćete od gornjih delova odeće obući.

Uz crnu, kožnu suknju najbolje idu salonke ili cipele sa blagim špicom, koje su danas sve popularnije. Obično se nose crne kako bi imali što veći izbor pri odabiru gornjih delova odeće. Jer crna suknja i crne cipele znače da se možete opustiti maksimalno kada je izbor gornjih delova odeće u pitanju. Slobodno odaberite i majicu sa više boja.

I patike se mogu uzeti u obzir, kada je reč o kombinovanju obuće sa crnom kožnom suknjom, naročito ako govorimo o starkama. Tada morate obući i neku sportsku ili sportski-elegantnu majicu. Neka svečanija odeća se ne može iskombinovati uz patike i kožnu suknju.

Šta obuti uz kožnu suknju?
Šta obuti uz kožnu suknju?

Crna, kožna suknja i čizme je takođe dobra kombinacija. Bez obzira da li se radi o gležnjačama, čizmama preko kolena, čizmama na štiklu ili ravnim, kombinacija je svakako odlična. Naravno, opet obratite pažnju na to kakvu majicu ili bluzu oblačite. Čizme sa elegantnom, tankom štiklom ili ravne čizme ispod i preko kolena ostavite za večernje prilike, a recimo gležnjače iskoristite za neku opuštenu, svakodnevnu varijantu.

Najpopularniji brendovi kožnih suknjica kod nas: Mona, Mango, Zara, H&M…

Pošto je kožna, crna suknja veoma popularna, logično je da će je mnoge modne kuće izbaciti na tržište, a svako će se truditi da napravi nešto jedinstveno i što kvalitetnije. Drugi će, opet pokušati da zbog bolje prodaje, spuste cene, a na vama je da sami odaberete šta želite da kupite, u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

Crna kožna suknja: Mona
– Kao neko ko važi za proizvođača najkvalitetnije kožne odeće i galanterije, modna kuća ,,Mona“ kreirala je svoju kožnu suknju. Naćićete više varijanti Moninih kožnih suknjica, ali izdvojićemo iz najnovije kolekcije kožnu, crnu suknju sa dubokim strukom. Iako ne preporučujemo kožne suknje za poslovnu kombinaciju, to svakako nije slučaj za Monin dizajn kožne suknje, koja je savršena za neke ozbiljnije varijante, kao što je posao. Ipak, ako želite kvalitet i komad odeće za sva vremena, morate odvojiti i nešto veću količinu novca za tako nešto, jer Monina kožna suknja košta 14990 dinara.

Kožna suknja ,,Mona"
Kožna suknja ,,Mona“

Foto: MONA

Crna kožna suknja: Mango – ,,Mango“, svetski poznati brend odeće takođe u svojoj ponudi izdvaja kožne suknjice, i to u nekoliko varijanti. Mi vam predlažemo kožnu, mini suknju u crnoj boji, sa šnirevima. Za ovaj komad odeće potrebno je izdvojiti oko 6490 dinara.

Kožna crna suknja ,,Mango"
Kožna crna suknja ,,Mango“

Foto: Lepota i zdravlje

Crna kožna suknja: H&M – Možda najpopularniji oblik kožne, crne suknje jesu široke suknjice sa dubokim strukom, različitih dužina. Ovakav model možete naći, između ostalog u ,,H&M“ kolekciji. U pitanju je jeftinija varijanta, s obzirom da se radi o imitaciji kože tako da kod njih možete naći ovakvu suknju za 2199 dinara.

Crne kožne suknje iz kolekcije ,,H&M"
Crne kožne suknje iz kolekcije ,,H&M“

Foto: Lepota i zdravlje


Crna kožna suknja: Zara
– U ,,Zari“ takođe možete pronaći kvalitetne kožne suknje. Da bi smo napravili što raznovrsniju ponudu kožnih suknji za vas, iz ,,Zare“ ćemo vam preporučiti nešto drugačije, a to je suknja od prevrnute kože u braon boji. Za nju je potrebno izdvojiti 5990 dinara. Osim prevrnute kože, možete nači i klasične kožne suknje, i to u recimo zelenoj boji, crno-belu kožnu suknju koja se širi, i drugo. Cene su obično oko 5000 dinara. U ponudi je i još modela sa prevrnutom kožom.

,,Zara" suknja od prevrnute kože
,,Zara“ suknja od prevrnute kože

Foto: Zara

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts