Planet obuća – moderna i pristupačna

Planet Obuća, sa vrlo razvijenim prodajnim lancem u Srbiji, i ove sezone nudi jako širok izbor muške, ženske, dečije obuće i aksesoara iz kapaciteta vlastite proizvodnje. Postoji i poseban školski program obuće. Tokom 20 godina postojanja, Planet obuća svoje proizvode nudi ne samo kupcima u Srbiji već i u regionu – u BiH i u Hrvarskoj. Prodajna mesta u Srbiji otvorena su u Novom Sadu i Pančevu.

Planet obuća – kolekcije

Ženska obuća je zastupljena u kolekcijama: SHOELALA, NINA FASHION, NINA EXCLUSIVE, NINA COLLECTION, ELLA, ELENA, muške kolekcije su: BRUNO BRUNI, TIZIANO, kolekcije sportske obuće su ELVITON, ET, i linije dečije obuće su –TOFI i ELENA. U ponudi su gležnjače, bajk modeli čizama, gojzerice, sandale, gumene čizme, cipele… Osim ovih vlastitih brendova, Planet obuća u ponudi ima i obuću drugih renomiranih evropskih brendova obuće. Dizajneri Planet obuće prate svetske modne trendove  dok su cene prilagodjene kupovnoj moći kupaca na domaćem tržištu.

Ženske cipele Planet

Novu kolekciju za jesen i zimu 2014, odlikuju pune pete i platforme kao i crna, bež, braon, bordo i siva boja. Redji su modeli sa ravnom petom, a tu su i elegantne salonke po ceni od oko 2 500 dinara. Cipele su izradjene od mat ili brušene imitacije kože. Cene modela se kreću od 2 000 dinara pa naviše.

planet-z-cipele

planet zenske cipele

Ženske gležnjače Planet

Dosta modela je u ponudi: Sa trendy nitnama, kaišićima i u zagasitim ili jarkim svetlim bojama ili sa animal desenom. Popularne gležnjače su ove sezone pravi hit i lako ćete ih kombinovati sa ostalom garderobom. Cena: oko 4 000 dinara.

planet gleznjace

Bajk čizme Planet

Popularne bajkerske čizme iz Planet ovogodišnje kolekcije nude zaista bogatstvo izbora! Takodje, Planet nudi i prave tople, postavljene krznom, duboke zimske čizme. Cena: od oko 3 000 dinara pa do desetak hiljada dinara.

planet bajk cizme

Planet starke i tenisice

Oko 1 800 dinara koštaju Planet platnene patike “starke”. Ima ih u više boja ili sa desenom.

planet patike

Platnene Planet tenisice su izuzetno povoljne. Koštaju oko 1 000 dinara, i ima ih u raznim bojama.

planet tenisice

Planet kolekcija za decu

Planet nudi veliki izbor obuće za decu, čizme, cipele, gležnjače…

Dečije čizmice su ove sezone svojevrsne replike bajk čizmi za odrasle. Većina modela košta oko 2 800 dinara. Tu su mat modeli u crnoj boji, ali i čizmice sa preslatkim dezenima: na tufne, sa animal šarama, sa lakovanim detaljima…

planet decije bajk

Zanimljive su i popularne kanadjanke za najmladje sa gumenim djonom. Cena im je oko 2 800 dinara a osnovni modeli su u toploj žutoj i čokolada boji.

planet decije kanadjanke

Tu su i modeli zimskih toplih čizmica koje su postavljene krznom.

planet decije zimske cizme

Dečije patike Planet, su obično dubljih modela, kožne sa čičak zatvaranjem za lakše obuvanje, ili na pertle.

planet decije patike

Planet papuče

Po ceni od oko 1 800 dinara, Planet nudi širok izbor muških, ženskih i dečijih toplih mekih papuča. Izbor kreće od jednobojnih ravnih modela, preko klompi, pa do papuča sa platformom u raznim šarenim dezenima koje su malo skuplje. Za najmladje, tu su slatki detalji sa popularnim crtanim likovima.

planet papuce

Planet ženske tašne

Ženske tašne koje nudi Planet koštaju od 2 800 dinara i skuplje. U moru razliitih modela, sigurno ćete naći tašnu koja odgovara Vašem stilu oblačenja.

planet torbe

Planet torbe su uglavnom većih dimenzija i komforne, a česti su detalji i aplikacije od imitacije krokodilske ili zmijske kože.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts