Rak: slaganje sa drugim znakovima – tražiti vodene znakove, od vazdušnih se sklanjajte

Rak u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja, a poštuju i tradiciju. Pravi porodični znak.

Vole da pomognu, pogotovo bliskim prijateljima i slabijima. Kod vas će ceniti vaše vrline i unutrašnje vrednosti. Decu obožavaju.

Ono što vas može iznervirati kod rakova jesu njihove česte promene raspoloženja ( rakom vlada Mesec, pa mu se raspoloženje menja na neki način i prema mesečevim menama), a ponekad su veoma tvrdoglavi. Dešava se i da se zbog svojih slabosti nekad odaju i porocima. Zato mu je podrška okoline jako bitna.

Rak u horoskopu: slaganje sa drugim znacima
Rak u horoskopu: slaganje sa drugim znacima

Rak – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Nijednom znaku nije potrebnije da se oseti voljenim kao raku. Zato mu treba emotivan partner koji će mu otvoreno pokazati ljubav i da mu je stalo do njihove veze. Avanturisti i hladne osobe nisu za rođene u znaku raka, već porodični, tradicionalni, oni kojima je stalo da pruže ljubav, ali i da se sami osete voljenim.

Jer rak kao partner, pružiće vam svu ljubav ovog sveta, ali naravno očekuje isto za uzvrat. U suprotnom zatvara se u svoju ljušturu, duboko povređen i nesrećan, uveren da ga niko ne voli.

On se toliko veže za osobu, da izgleda kao pravi rak koji je nešto čvrsto zgrabio kleštima. Za njih važi da se veoma lako zaljubljuju.

Rak u horoskopu - sinastrija
Rak u horoskopu – sinastrija

Kako se slažu rak i ovan

Da bi ovan i rak opstali, mora mnogo da se radi, a ostaće zajedno jedino ako su dovoljno tolerantni da pronađu neko zajedničko rešenje za probleme kojih će biti mnogo.

Ova kombinacija se nikako ne preporučuje, jer po dobrom starom pravilu voda vatru gasi. Impulsivni ovan će nekad i povrediti raka, kojeg uopšte nije teško uvrediti. Da ne pominjemo to što je ovan avanturista koji voli akciju, a rak bi ipak da se povuče u toplinu svog doma. Seks takođe nije toliko idealan. Raku je teško da pronađe partnera koji je dovoljno nežan, a ovan to svakako nije.

Kako se slažu rak i bik

Kombinacija rak-bik uopšte nije loša, šta više rado se preporučuje. Oba znaka su porodična, poštuju tradiciju, vole udobnost, jednostavni su… zaista idealan par, pogotovo za brak, jer će se lako dogovoriti oko bitnih životnih pitanja, naročito onih koji su vezani za finansije. Kao i u svemu ostalom, mogu se lepo složiti i u seksu, jer se, recimo žena rak ne predaje muškarcu tako lako, a konzervativnog bika će to privući. Ipak kada dođu do kreveta, rak se rado opušta i prepušta svom biku. Seks je dobar i kada je obrnuta situacija, jer je muškarac rak veoma nežan, a žena bik to voli.

Može se desiti da bik ponekad bude pomalo hladan, a nežnom raku se uvek mora pokazivati nežnost.

Kako se slažu rak i blizanci

Iako će blizanac u nekim situacijama možda poštovati veliku ljubav koju rak gaji prema njemu, ova kombinacija uopšte nije idealna. Raka će šarmirati to što je blizanac uvek vedar i zabavan, a sam blizanac uspeće da uvede povučenog raka u veliko društvo i priuštiti mu da se malo zabavi. Seks je jedna od retkih stvari koja može biti dobra u ovoj vezi.

Međutim, rak ne voli gužvu i provode, za koje blizanac živi, pa će već tu nastati problemi. Dalje, blizanac ne pristaje tako lako da se veže, a raku je glavni cilj u životu da se skrasi uz partnera i decu. Blizanci će ponekad čak biti i bezobrazni prema raku, pogotovo kada vide koliko je rak ljubomoran na njihove flertove.

Porodični bik će se lako snaći sa rakom. Lepršavi blizanac teško, a rak i ovan su takođe loša kombinacija
Porodični bik će se lako snaći sa rakom. Lepršavi blizanac teško, a rak i ovan su takođe loša kombinacija

Kako se slažu rak i rak

Dva raka će imati dobru vezu, s obzirom da su po prirodi isti. Posvećeni su porodici u istoj meri, obasipaju jedno drugo pažnjom i ljubavlju, tako da se u ovoj vezi možete nadati svemu najboljem.
Rakovi nisu preterano erotični, u seksu se mogu javiti neki nedostaci, ali ništa ozbiljno vredno raskida, pošto su im neke druge stvari mnogo važnije. Da li će veza biti uspešna, zavisi od Meseca, kao vladara ovog horoskopskog znaka, jer ako je Mesec u lošim aspektima, veza neće biti toliko uspešna.

Kako se slažu rak i lav

Lav će uspeti da zavede raka, ali svakako nije jedan od najpoželjnijih partnera za ovog emotivca. Rak se ne slaže puno sa vatrenim znakovima, od svih vatrenih znakova jedino bi sa lavom mogao naći zajednički jezik… donekle. U prilog ide i to što je lav porodičan znak, a takav partner je raku i potreban. U seksu se mogu takođe složiti.

Ako je žena lav, rak će biti njen potrčko. Lav voli da se ističe, a rak se zavtara u ljušturu. Rak će možda čak i gušiti lava, kritikovati zbog načina razmišljanja, bahatog trošenja novca…

Kako se slažu rak i devica

Devica je dobar partner za raka, uvek precizna, pedantna, predstavlja pravu osobu na koju se rak može osloniti. Opet imamo porodičan znak koji je za raka idealan. Seks će biti dobar, ali tek vremenom, teško da će se iz prve složiti u krevetu. Potrebno je da prođe neko vreme kako bi shvatili šta ko voli.

Ako se, pak ne slože, moguće je i da će vezu dovesti do kraja. Da bi veza opstala, devica mora da prestane da kritikuje raka jer njega prekori povređuju.

Rak i rak su sjajan par.
Rak i rak su sjajan par.

Kako se slažu rak i vaga

Rak i vaga maštaju da prožive veliku ljubav. Vaga prosto živi za to da bude u vezi i da je neko voli, a rak poseduje svu tu ljubav koju želi da pruži nekom. Oba znaka su nežna i senzibilna. Oko svega se mogu dogovoriti.

Seks im nije jača strana ali i neće biti toliko bitan da bi se veza održala, niti će im ikad praviti probleme. U suštini veza nije toliko jaka i ne preporučuje se jer je ,,mlaka“, ali i rak i vaga su borci kada je reč o ljubavi, uvek spremni da se dogovore i da pronađu zajedničko rešenje.

Kako se slažu rak i škorpija

Evo jedne sjajne kombinacije. Škorpija je emotivac, koji će raku uzvratiti svu ljubav koju od njega dobije. Sa retko kim se rak može složiti u seksu kao sa škorpijom. Iako škorpija deluje opasno, ona baš kao i rak želi da se skrasi uz dom i porodicu.

Da bi sačuvao škorpiju, rak se mora otvoriti i reći šta mu smeta. Škorpija ume ponekad da bude gruba na rečima i to su trenuci kada se rak se sme sklanjati već otvoreno reći šta mu je problem. Škorpija mora biti malo manje sebična.

Kako se slažu rak i strelac

Raka će strelac privući svojom pričom, jer strelac je pun avantura i doživljaja. Na trenutak će pomisliti da oduševljeni rak želi da oseti isto.

Međutim to je samo privid, jer rak voli da sluša o avanturama ali ne i da ih proživljava. Takođe, skroz različito zamišljaju idealan seks. Ovo je veza koja retko kad uspeva.

Škorpija i rak mogu ostvariti vezu za ceo život. Veza sa vagom je mlaka, a sa strelcem kratkotrajna.
Škorpija i rak mogu ostvariti vezu za ceo život. Veza sa vagom je mlaka, a sa strelcem kratkotrajna.

Kako se slažu rak i jarac

Nije loše, pogotovo ako se radi o kombinaciji žena rak i muškarac jarac. Ambiciozni jarac voli da bude dominantniji od žene, posvetiće se karijeri, a rak će ostati kod kuće i brinuti o deci i kući. Ljubavi će uvek biti dovoljno, čak i da se popune nedostaci u vezi.

Seks i nije nešto posebno, ali to im ne smeta. Može smetati možda što su ribe sanjari, a jarac realista. U suštini nije loše, ali ima puno boljih kombinacija.

Kako se slažu rak i vodolija

Za početak jedna od retkih stvari koja je ovde dobra jeste seks. Imaju nekoliko zajedničkih tema o kojima vole da pričaju, a deca su jedna od njih.

Kombinacija rak – vodolija retko kad uspeva. Šta više rakovi treba da izbegavaju vodolije u širokom luku jer iz ovakve veze samo oni izlaze slomljenog srca.

Kako se slaži rak i ribe

Ova kombinacija je puno bolja, i ribe su jedan od najpoželjnijih partnera za rakove. Oba znaka su jako nežna i osećajna, pa će se lako razumeti u svemu. I seks je jedna od stvari u kojima će se složiti. Ukoliko jedno poželi da bude samo neko vreme, drugo prihvata bez pogovora i daje mu potrebnu slobodu koliko god da treba. Ni jedno ni drugo se ne bore za to ko će biti vođa u vezi, sve postižu ravnopravnošću i dogovorom.

Kao i u svim vezama i ovde se neke stvari mogu iskomplikovati. Najviše jer su oba znaka preemotivna i nežna, pa će se možda malo teže izboriti sa nekim većim problemima. Veza može oslabiti ako prođu kroz neku životnu krizu, ali bez obzira na sve, kombinacija rak i ribe se rado preporučuje.

Rak i jarac imaće dobar brak ali ne baš strastvenu vezu.
Rak i jarac imaće dobar brak ali ne baš strastvenu vezu.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts