Ribe slaganje sa drugim znakovima: za nežne ribe dobri su škorpija, rak, bik…

Ribe u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Ribe u horoskopu, pored raka, važe za najveće emotivce u zodijaku. Uvek pomažu drugima, sažaljivi su prema slabijima, trude se da ovaj svet učine boljim mestom. Imaju i onu drugu stranu kada su loši do te mere da ih ne možemo prepoznati. Obično su to trenuci kada su ribe faktički prinuđene da se ponašaju kao loši momci, tj ako ih neko napadne, ako su u bezizlaznoj situaciji i slično. Ribe su poznate po tome da često idu iz krajnjosti u krajnost.

Svet je uvek mnogo ružniji nego što ga zamišljaju, pa ribe često beže u sopstveni, izmišljeni svet, gde je sve kao u bajci, a zato važe i za velike sanjare. Takođe skoni su potiskivanju ružnih sećanja, koja traumatično utiču na njih.

Ribe često upadaju i u depresiju, lako ih je rastužiti. Za prijatelje će sve dati, njihove tajne čuvaju kao svoje…

Kako se ribe slažu sa drugim znakovima u horoskopu?
Kako se ribe slažu sa drugim znakovima u horoskopu?

Ribe – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Rođeni u znaku riba su veoma romantične osobe. Kada se zaljube, u stanju su sve da učine za svog partnera i da mu se maksimalno posvete.
Vole da ih drugi osvajaju, a potreban im je prvenstveno jak i stabilan partner na koga će uvek moći da se oslone, jer ribe nisu baš samostalne osobe. Takođe uživaju i u tome da ugađaju svom partneru, pogotovo kada su žene ribe u pitanju. Naravno žele i da joj uzvratite istom merom, ako je zapostavite to će shvatiti kao da je više ne volite.

Nisu preterano strastveni znak, a vole da vode ljubav nežno, bez nekih ,,vratolomija“.

Ribe u horoskopu - sinastrija
Ribe u horoskopu – sinastrija

Kako se slažu ribe i ovan

Ovan voli da bude glavni u vezi, a ribe su tip osobe koja će mu tu ulogu rado prepustiti. Jer kao što smo već rekli, ribama treba oslonac u životu i partner koji će da ih vodi.

Ovde imamo kombinaciju voda-vatra, a to retko kada uspeva. Iako će oboje biti zadovoljni svojom intimom, ovan će kasnije hteti da isproba neke druge stvari, a ribama se to baš i neće dopasti bez obzira koliko ga slepo slušale. Impulsivni ovan lako pobesni, a emotivnim ribama to ne odgovara. Sa njima treba nežnije postupati.

Kako se slažu ribe i bik

Evo jedne lepe kombinacije, posebno ako se radi o kombinaciji žena riba i muškarac bik. I bikovi su jake i stabilne osobe, koje se retko nerviraju, sve rade nežno i polako, baš onako kako ribe vole. Za razliku od ovnova, oni neće grubo postupati prema ribama ako upućuju neku kritiku na njihov račun.

Ribe su jako osetljive kada je seks u pitanju, pa ako bikovi budu dovoljno nežni i strpljivi prema njima, ova veza bi mogla uroditi plodom.

Kako se slažu ribe i blizanci

Blizanci su sanjari, baš kao i ribe. To im je jedna od retkih zajedničkih osobina. Veza može biti uspešna jedino ako su blizanci dovoljno emotivni za ribe i ako imaju dovoljno saosećanja.

Na žalost retko koji blizanac je dovoljno emotivan za ribe. Oni mogu biti često i bezobrazni i sarkastični prema ribama, što će ribe gurnuti u depresiju. Takođe ribe vole da su uz svog partnera non stop, a blizanac hoće određeno vreme samo za sebe, tako da ova veza teško da može da uspe u tim trenucima. Riba se lako zaljubi, a blizanca je mnogo teže zadržati u vezi. Ima tu još puno razlika: seks je mlak, ribe ne mogu da ga sustignu jer sve radi ubrzano a ribe presporo. Takođe blizanci nisu neko ko je stabilan u životu da bi za jednu ribu bio dobar partner.

Kako se slažu ribe i blizanci?
Kako se slažu ribe i blizanci?

Kako se slažu ribe i rak

Ribe i rak su odlična kombinacija. Za početak oba znaka su nežna i emotivna, lako se zaljubljuju, vole nežno vođenje ljubavi… Oba partnera su ravnopravna u vezi, daju jedno drugom slobode koliko im je potrebno i apsolutno u svemu se razumeju.

Potrebno je da budu malo jači kada ih stisnu problemi, jer životne nedaće često ugrožavaju ovu vezu. Oba partnera su suviše nežna i u teškim vremenima su suviše slabi, kako bi se oslanjali jedno na drugo.

Kako se slažu ribe i lav

Naizgled ovo je par koji može da uspe. Lav je lider, zaštitnik i sve ono što ribama treba. Ribe se lako zaljube, obasipaju partnera pažnjom i komplimentima, a to je upravo ono što lavu treba. Lav često može biti i ,,nestašan“, a ribe će često istolerisati nejgove izlete.

Međutim ovo je ipak kombinacija vatra i voda, a takve se ne preporučuju. Vatreni lav može lako da zapali skoro svaki zodijački znak u krevetu, ali ribe samo gase njegovu vatru. Tada će lav obično potražiti zadovoljstvo na drugoj strani. Naravno lav voli žurke, društvo i buran život, a ribe ne žele takvu vezu, već bi radije ostale kod kuće i uživale u miru i tišini.

Kako se slažu ribe i devica

Sasvim solidna kombinacija, a astrološki krugovi kažu da će obično biti uspešna ako to bude žena riba i muškarac devica. Devica će pristati na predlog za nežno vođenje ljubavi, što ribe najviše vole. Iako su suprotnih karaktera, ovde imamo slučaj gde se partneri dopunjuju svojim razlikama, tako da u ovom slučaju te suprotnosti ne smetaju.

Ribe i devica su kombinacija koja je gotovo bez ikakvih mana. Možda bi devica jedino mogla da smanji svoje kritike.

Kakko se slažu ribe i devica?
Kakko se slažu ribe i devica?

Kako se slažu ribe i vaga

Ribe se ne slažu previše sa vazdušnim znakovima, ali to nikako ne mora da znači kada je vaga u pitanju. Jer vage su najrealniji od svih vazdušnih znakova i za razliku od vodolije i blizanaca, vage su porodičan znak. Tako da ribama mogu odgovarati. I jedan i drugi znak vole da maštaju i sanjare. Vaga prosto živi za to da bude u stabilnoj i ispunjenoj vezi, a riba je tu da joj pruži svu ljubav ovog sveta, a to je vagama često i životni cilj – da ih neko voli bez obzira na sve.

Ponekad može smetati ako je vaga površna, pa će se ribe osetiti zapostavljenim. To će se najviše odraziti na erotiku u vezi, koja je inače sasvim dobra.

Kako se slažu ribe i škorpija

Ribe i škorpija su sjajna kombinacija. Sličnog su temperamenta ( škorpija je veoma emotivna, iako je opasna ličnost ), ribe će samoživoj škorpiji posvetiti svo vreme i pažnju ovog sveta, baš kao što ona želi. Za uzvrat škorpija je jaka ličnost, na koju se ribe mogu osloniti. Iako je škorpija možda malo zahtevnija u krevetu, riba će joj se lako prepustiti, premda će u početku biti možda malo stidljiva. Škorpija, kao iskusni zavodnik ili zavodnica, ume da priđe i opusti povučenu ribu. Žive povučeno od sveta, posvećeni jedno drugom, ne dozvoljvaju da im iko komanduje ili da im se meša u njihov odnos.

Loši astrološki aspekti mogu negatvno uticati na vezu, ali u svakom slučaju ovo jedna lepa kombinacija.

Kako se slažu ribe i strelac

Ovde imamo par koji će se privući u početku jer su oboje različiti. Strelac će zavesti ribu pričama i avanturama, ali riba ne želi takvu vezu, već nešto mirnije. Takođe dobro je što se ovde razvija odnos pun poštovanja, tako da između ribe i strelca obično neće biti nekih žestokih svađa i razmirica.

Ipak ovde nemamo odnos koji može da potraje, jer ribe avanturističkog strelca ne mogu da isprate u njegovim podvizima, pošto su veoma usporene. Strelac ne može da zadovolji ribu kada je seks u pitanju, riba vođenje ljubavi zamišlja na jedan potpuno drugi način. Strelac je hladnokrvan a ribama treba emotivan partner, da osete da im se pruža ljubav. Ribe treba da obilaze strelce u širokom luku, ako ne žele da budu povređene.

Kako se slažu ribe i strelac?
Kako se slažu ribe i strelac?

Kako se slažu ribe i jarac

Jarac i ribe jesu različiti, ali na pozitivan način. Jedino će riba uspeti da učini hladnog jarca malo emotivnijim, a jarac će ribe spustiti na zemlju, pokušati da im stavi do znanja da moraju biti realnije u životu. Oba znaka su porodična, vole decu i dom.

Ovde nemamo kombinaciju strastvenih znakova pa će i seks biti mlak, ali njima to ne smeta. Ono što može smetati jeste ako je jarac previše hladan prema ribama ili kritičan zbog njihovog konstantnog bežanja od realnosti.

Kako se slažu ribe i vodolija

Kada govorimo o kombinaciji ribe – vodolija, imamo nekoliko pozitivnih tačaka. Riba će vodoliji biti pravi prijatelj, što vodolijama i treba u jednoj vezi. Solidan seks, pošto ni jedan ni drugi partner nisu previše zahtevni. Vodolija voli razgovore i razmenu ideja, a riba je uvek voljna da ih sluša.

Vodoliji će partner poput ribe lako dosaditi, jer ribe vole da su non stop uz svog partnera. Kao neko ko mora imati slobode u vezi, vodolija će se osetiti ugušenom. Ribama će vodolija izgledati previše hladna, tako da ovo i nije veza koja se preporučuje.

Kako se slaži ribe i ribe

Svakako da će se dva znaka lepo složiti, a u ovom slučaju imamo dve osećajne, dobre, romantične, nežne sanjalice. Imaju slične poglede i na seks, mada dešava se i da ne ispunjavaju jedno drugom očekivanja.

Pošto su u pitanju dve nežne osobe, kao što smo već pomenuli, mogu se javiti problemi koji će negativno uticati na sentimentalne i ranjive ribe, a samim tim i na njihovu vezu. Svaka kombinacija istih znakova u ljubavi ima svojih prednosti, ali i mana.

Kako se slažu ribe i ribe?
Kako se slažu ribe i ribe?
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts