Lav: slaganje sa drugim znakovima – najpoželjniji vaga i strelac

Lav u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Lav je prosto rođen da bude pod svetlima reflektora. On je zvezda svuda gde se pojavi, glavni u društvu, svi moraju da ga obožavaju. To mu je duševna hrana i nešto što mu je potrebno da bi bio srećan u životu. Bez toga, lavovi su obično tužni i nesrećni, pažnja i divljenje drugih su za njih gorivo koje ih pokreće.

Po prirodi su harizmatični. Lako nameću svoju volju i oni su uvek vođe u društvu. Zato su tako dobri političari i poznate ličnosti koje svojim obožavaocima lako nameću trendove i ponašnje.

Lav u horoskopu: kako se lav slaže sa drugim znacima?
Lav u horoskopu: kako se lav slaže sa drugim znacima?

Žena lav je prava dama, prefinjena i zabavna a muškarci su krupni i jaki. Kao ličnosti su takođe jaki, sposobni da se uhvate u koštac sa problemima, ali su često i lenji. Ponašaju se kao razmažena deca u mnogim situacijama.

Lavovi su rođeni za bogat život i glamur, i baš umeju da uživaju u svemu tome sa stilom. Zato lako mogu postati nadmeni prema drugim ljudima, takoreći snobovi.

Lav – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Lavu ne treba mnogo truda da bi nekog osvojio, a ako ste vi ta osoba koja pokušava da zavede nekog lava, obaspite ga komplimentima i ne štedite na njima. Ovo pravilo važi i za muškarce i za dame.

U krevetu su takođe vatreni. Žene lavice traže mentalno jake muškarce, prave mačo zavodnike. Muškarcima je potrebna dama kojom će moći da se pohvale u društvu.

Ljubomorni su, prvenstveno zbog svoje prirode koja im ne dozvoljava da imaju konkurenciju. U vezi su posvećeni partneru, ali dešava se i da budu skloni prevarama.

Ovo je jedan od horoskopskih znakova koji može ostvariti dobru vezu skoro sa svima.

Ljubavni horoskop - lav.
Ljubavni horoskop – lav.

Kako se slažu lav i ovan

Kombinacija lav i ovan nije loša, ali nije ni savršena. Poželjno je da bude žena lav i muškrac ovan. Njihovi problemi su uglavnom lako rešivi, oboje vole avanture i izazove. Dva vatrena znaka će se odlično složiti i u krevetu.

Ovan voli da bude dominantan, zato je poželjnije da u ovoj vezi žena bude lav. Međutim, lav ovnu nesvesno nabija svoju volju, jer je on rođeni lider. Ljubomornom ovnu smeta što je njegov lav uvek u centru pažnje i na meti požudnih pogleda. Ne bi bilo loše i da ovan lavu s vremena na vreme udeli neki kompliment jer narcisoidni lav živi za to. Oba znaka su sujetna i najmanji problem ili uvreda ih mogu povrediti.

Kako se slažu lav i bik

Bik je na prvi pogled poželjan partner za lava, jer će razumeti njegovu potrebu da mu se dele komplimenti zbog kojih se lav tako dobro oseća. Seks je sjajan, lav tačno zna šta bik voli. Imaju dosta toga zajedničkog.

Bik je ekonomičan, a lav se rasipa, koliko može, zato ovo nije baš dobra kombinacija, pogotovo za brak. Oba znaka su neviđeno tvrdoglava. Bik će pustiti lava da dominira, a lav će to zloupotrebiti. Međutim ne zna da je bik svestan da će ga puštati samo do određene granice, a onda će poludeti zbog bahatog ponašanja.

Kako se slažu lav i blizanci

Lav i blizanci su fantastičan spoj. Počevši od seksa u koji upravo lav unosi strast, pa do nekih drugih stvari. Oboje vole društvo i izlaske. Blizanac je malo luckast, a lav će u vezu unesti određenu dozu ozbiljnosti koja blizancu treba. Blizanac će lava svakodnevno obasipati komplimentima, i sam lav će se kraj blizanca osetiti kao zvezda. Lav će blizacnu ostati interesantan, tako što će mu non stop priređivati iznenađenja.

Lav je sklon flertovima, a blizanac još više. Kad blizanac flertuje, ljubomornom lavu opada samopouzdanje, njegovo glavno oružje. Lav, je, kao i uvek i u ovoj vezi vođa, a slobodni blizanac ne trpi ničija naređenja.

Lav i ovan - dobar su par, ali će smetati ovnova ljubomora.
Lav i ovan – dobar su par, ali će smetati ovnova ljubomora.

Kako se slažu lav i rak

Raka će lav najbolje zadovoljiti u krevetu. Lav je porodičan znak što raku mnogo znači, ali bez obzira na to teško da će ova dva znaka ikad doći do oltara. Lav je, opet nagla[avamo, rođeni lider, što raku odgovara da bi mogao na nekog da se osloni.

Koliko se lav ističe, toliko se rak povlači u sebe. Lavovi vole da imaju bogat društveni život, rak bi radije sedeo kući. Mnogo više nedostataka nego prednosti. Lav troši mnogo novca na luksuz, a rak štedi svaku paru za kuću.

Kako se slažu lav i lav

Dva lava su svakako odlična kombinacija. Nećemo trošiti reči pričajući o tome koliko su slični, i da će lako naći zajednički jezik u svemu pa i u krevetu.

Međutim ima jedna stvar koja kvari ovu idealnu sliku. Lav se bori uvek da bude vođa, a kada imamo dva lava, znači da će doći do krvave borbe. Ne dozvolite sebi da prokockate ovu divnu vezu zbog svoje sebičnosti, nego radite na uzajamnom poštovanju.

Kako se slažu lav i devica

Oboje su spremni da rade kada je veliki novac u pitanju, pa će lako steći materijalnu sigurnost. Ovaj par bi lako mogao voditi kompaniju, jer lav će lako drugima nametnuti svoju volju i sticati kontakte, a devica će voditi posao jer je pametna i proračunata. Iako veza nije idealna spremni su da se bore za nju.

Devica je previše ozbiljna za lava, a nije isključeno ni da će ga često kritikovati, što će lava jako razljutiti. Seks je mlak, i devica je jedan od retkih znakova koji lav ne može da zapali.

Lav i vaga su odličan par.
Lav i vaga su odličan par.

Kako se slažu lav i vaga

Lav i vaga su jedna od poželjnih kombinacija za ljubavnu vezu. Lav voli da zavodi, da se, poput prave mačke mazi i prede, a vaga prosto uživa u ljubavi i živi za to da nekog voli, što opet lavu imponuje. Osim što se savršeno slažu u seksu, njihovu vezu krasi poverenje, žurke , putovanja, pomaganje u poslu …

Ova veza gotovo i da nema nedostataka. Ponekad je može kvariti jedino lav koji se često ponaša kao kraljica drame, ali vaga je tolerantna i uspevaće da mu objasni i olakša neke stvari.

Kako se slažu lav i škorpija

Veza je dobra, ali samo na kratke staze, s obzirom da su oba znaka veoma erotična i da će se najbolje složiti u krevetu. Ako su astrološki aspekti povoljni veza može opstati, ali će se u njoj uvek osećati neka tenzija. U tom slučaju ne znači da će varati jedno drugo, jer će im seks uvek biti sjajan vez obzira na netrpeljivost.

Osim toga ova dva znaka su potpuno različita. Imaju različite ciljeve u životu, putevi im vode na dve različite strane, a škorpija prosto mrzi mnoge karakteristike lava.

Kako se slažu lav i strelac

Strelac je jedan od znakova sa kojim će se lav sjajno uklopiti, tako da je i strelac jedan od poželjnijih partnera za lava. Ovde imamo kombinaciju dve vatre, pa nije teško pogoditi da je seks sjajan. U svemu odgovaraju jedno drugom. Pomažu se i u poslu. Lav je tolerantan prema strelčevim potrebama za slobodom.

Ako je strelac spreman da se malo primiri onda je ova veza prosto savršena.

Kako se slažu lav i strelac?
Kako se slažu lav i strelac?

Kako se slažu lav i jarac

O ovoj kombinaciji gotovo ništa pozitivno ne možemo da kažemo.

Lav obično može da se složi u seksu sa velikim brojem znakova, ali jarac to svakako nije slučaj. Ni na drugim poljima nemaju ništa zajedničko. Oni su dve potpuno suprotne ličnosti. Jarac će gušiti lava svojim pesimizmom. Ovo je jedna od onih kombinacija, gde će lav sigurno potražiti neku avanturu van braka. Tokom svađe lav drami, a jarac ga ignošiše i ovde dolazi do izražaja njegova dobro poznata hladnoća.

Kako se slažu lav i vodolija

Lav i vodolija su odličan par. Sjajan seks, u kombinaciji vatre i vazduha. Oboje su avanturisti, vole društvo, zabavu, izlaske… Iako i jedan i drugi mogu naći i bolje, ova kombinacija se preporučuje sa simpatijama bilo da se radi o kombinaciji muškarac vodolija i žena lav ili obrnuto.

Da bi veza opstala, lav se mora naviknuti na vodolijinu slobodnoumnost i ekscentričnost. Vodolija takođe voli slobodu, a lav bi se stalno umiljavao i potrebna mu je konstantna pažnja.

Kako se slaži lav i ribe

Riba se lako zaljubi i obasipa partnera nežnostima i ljubavlju što lavu svakako imponuje. Riba je slaba, a lav rođeni zaštitnik na kojeg se može osloniti. Oni su poput filmskog para – devojka kojoj treba pomoć u nevolji i snagator koji je spašava. Ribe često tolerišu i lavove nestašluke.

Ni u ovoj kombinaciji lav ne može da pronađe zadovoljstvo u krevetu, što ga može oterati u tuđu postelju. Ribe se ne slažu sa znakovima poput lava jer imamo ponovo kombinaciju gde bi lav izlazio i družio se, dok ribe žele da se ostane u svom domu.

Lav i jarac nisu poželjan par.
Lav i jarac nisu poželjan par.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts