Idealne kombinacije uz teksas suknju

Teksas suknje postoje u različitim oblicima, tako da možemo da kažemo da se radi o odeći za sve generacije. Mogu odlično stajati i na damama koje imaju neki kilogram viška. Na vama je samo da odaberete adekvatnu.

Kada govorimo o teksasu kao materijalu, govorimo o nečemu što je kvalitetno i što će sigurno trajati dugo. Takođe, može da se kombinuje uz mnogo toga bilo da je reč o odeći ili obući.

Sa teksas suknjom će se složiti i dosta aksesoara: šeširi, nakit, tregeri … Možete ih nositi u raznim prilikama, a najbolja je za neobavezna dešavanja, šetnje, druženja sa prijateljima, jednostavni ,,casual“ izgled.

Šta sve možete obući uz teksas suknju.
Šta sve možete obući uz teksas suknju.

Zimska varijanta: teksas suknja i čizme, čarape, itd

Bez obzira što otkriva noge teksas suknja se vrlo često nosi i zimi. Ako pada sneg ili kiša, potrebne su vam jedne dobre čarape ili hulahopke. Nije strano ni da se ispod teksas suknje nose i helanke. Vizuelni efekat je isti, a biće vam toplije. Jednostavnost teksas suknje dozvoljava vam i da obučete neke šarene čarape ili čarape sa radom. Kad malo otopli, uz teksas suknju možete nositi i tanke, čarape. Pomenuli smo već da je teksas suknja jednostavna, pa čarape koje nosite uz nju ne moraju biti strogo crne ili neka druga zatvorena boja. Oslobodite se i svoju teksas suknju iskombinujte uz čarape roze, plave, crvene, zelene, žute ili neke druge boje. Teksas suknja sa dubokim strukom i čizme su solidna kombinacija i za posao, u zavisnosti od pravila oblačenja u vašoj firmi.

A gde su teksas suknja i dobre čarape, tu moraju biti i adekvatne čizme. I kada je reč o čizmama izbor je relativan i zavisi od vašeg ukusa. Preporučujemo duboke čižme do kolena, a izbor može pasti i na gležnjače, čizme na štiklu ili ravne. Boja je takođe nebitna, teksas suknja se odlično kombinuje uz sve vrste čizama. Neobičnu kombinaciju dobićete ako iskombinujete čarape iznad kolena i kratku suknju od teksasa.

Teksas suknja u kombinaciji sa crnim čarapama i čizmama
Teksas suknja u kombinaciji sa crnim čarapama i čizmama

Teksas suknja i košulja

Ova kombinacija i nije nešto naročito aktuelna. Radije se nose obrnute kombinacije, tipa teksas košulja i neka suknja od drugog materijala. Međutim, ako nije aktuelna ne znači da je pogrešna.

Uz teksas suknje sa dubokim strukom možete nositi lepršave letnje bluzice. Podjednako dobro će stajati i uz kratke teksas suknjice, koje se šire od struka na dole. Ako se radi o uskim teksas suknjama i kariranim košuljama, možete ih nositi tako što ćete košulju malo raskopčati i vezati je napred u čvor. Dobri, stari kaubojski stil. Uz ovu kombinaciju možete nositi i neku simpatičnu torbicu na rese.

Kakvu košulju iskombinovati sa teksas suknjom
Kakvu košulju iskombinovati sa teksas suknjom

Teksas suknja do kolena, za punije dame.

Znamo da je odeća dobra kada je možemo obući i ako imamo neki kilogram viška. Teksas je jak materijal, kroz koji se ne ocrtavaju nedostaci, što vam u ovom slučaju ide u prilog. Uska teksas suknja do kolena i sa dubokim strukom skupiće vam bokove i stanjiti vizuelno stomak. Ako uz ovu kombinaciju obujete adekvatne potpetice, odeća će vam sakriti odnosno izgledaćete mršavije.

Vaš izbor mogu biti i suknje sa dubokim strukom, koje se šire. Bitno je samo da dužina bude, od prilike, do kolena. Tako ćete sakriti butine. Ako i ostatak odeće adekvatno iskombinujete, izgledaćete mršavije.

I punije dame mogu nositi teksas suknje
I punije dame mogu nositi teksas suknje

Duge ili mini teksas suknje.

Mini teksas suknje uvek će biti u modi. Nemojte čekati leto bez ovakvog komada odeće. Odličan je za letnje izlaske, šetnje tokom dana, druženja i druge neobavezne izlaske. Mogu se nositi uz sandale na štiklu, na platformu, cipele, patike, starke, baletanke, espadrile, jadranke i druge papuče …. Svaka vrsta letnje obuće se može kombinovati uz nju.

Za ozbiljnije dame predlažemo i duge teksas suknje. Birajte suknje od laganijeg teksasa. Nose se i uske, ali za predstojeću letnju sezonu, predlažemo duge, široke suknje. One su komotnije i u njima vam neće biti vruće.

Prelepe, duge teksas suknje odlične su za leto.
Prelepe, duge teksas suknje odlične su za leto.

Teksas suknja sa tregerima

Ono što će vam sigurno biti simpatično jesu teksas suknjice sa tregerima, koje će vas podmladiti i podsetiti na detinjstvo. One mogu biti i uske i široke, vaše je samo da odaberete šta vam se dopada više. Ove slatke suknjice iskombinujte sa jednostavnim uskim majicama, mogu doći u obzir i košulje ili lepršave bluzice sa laganim rukavima. Od obuće takođe svašta može doći u obzir, premda izbegavajte elegantnu obuću uz ovu kombinaciju.

Ako već imate teksas suknju, tregere možete i kupiti zasebno, pa ih koristiti i za drugu odeću poput farmerki. Prednost je u tome što ovi tregeri nisu identični sa suknjom, već su drugih boja ili sa simpatičnim aplikacijama, tako da vaša odevna kombinacija može biti samim tim mnogo interesantnija.

Suknje od teksasa sa tregerima
Suknje od teksasa sa tregerima

Pogledajte još neke neobične teksas suknje:

pocepane teksas suknje

teksas-suknje-neobicne-4

teksas-suknje-neobicne-1

teksas-suknje-neobicne-3

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts