Kako zaraditi od sopstvenog sajta preko NativeMedia.rs

NativeMedia.rs je napredna platforma koja vam pruža mogućnost da na brz i lak način zaradite od svog portala. Nova mlada firma koja je veoma efikasna i teži ka brzom razvijanju. Potrebno je samo registrovati se na njihovu platformu, gde će vas dočekati detaljna uputstva za dalji rad. No, ukoliko i pored toga imate bilo kakvu nedoumicu njihovi ljubazni operateri uvek su tu da vam odgovore u najkraćem mogućem roku.

Kako se registrovati na nativemedia.rs

Nakon što ste posetili sajt potrebno je da pritisnete dugme za registraciju i popunite osnovne podatke kao što su ime, prezime, adresa, telefon, email, država, web sajt, korisničko ime, lozinka i tip naloga koji želite. Kada ste popunili sva pomenuta polja kliknite na polje registracija. Nakon toga potrebno je da pristupite svojoj email adresi kako biste aktivirali nalog uz pomoć aktivacionog linka.
Izdavači se mogu registrovati preko ovog linka.

Reklame

Reklame mogu biti različitog sadržaja, a najbolje bi bilo da su prilagodljive samoj tematici vašeg portala. Nativemedia.rs ima sposobnost da prepozna tematiku vašeg sajta i oslobodi vas traženja pogodnih reklama. O formatima odlučujete sami, a veoma je važan podatak da na jednoj stranici može biti najviše dve oglasne jedinice koje sadrže od 3 do 8 oglasa. Takođe ova napredna platforma automatski prilagođava reklame na vašem portalu. Zabranjeno je postavljati ih na vrh strane, te je idealno mesto za njih sa strane ili u podnožju stranice. One izgledaju ovako.

Reklame koje poseduje Native media platforma podržane su u Srbiji, BiH-u, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj i Sloveniji. Isplata se vrši putem PayPala za inostranstvo i preko bankovnog računa u Srbiji. Isplatu možete zatražiti u bilo kom trenutku, a jedini uslov za to je da zaradite prvih 10 evra.

Kako postaviti reklame na Native Media

Nakon što ste se registrovali na portal, sada je potrebno da pristupite svom nalogu izdavača. Prvo i osnovno je da dodate svoj sajt. To ćete uraditi klikom na SAJTOVI, a zatim odaberete DODAJ SAJT. Izaberete kategoriju, unesete naziv svog sajta i pritisnite dugme PRIMENI.

Korak koji se tiče dodavanja sajtova ste završili, sada idete dalje. U najkraćem roku odobriće vam vaš sajt i krećete dalje. Nakon odobrenja, možete krenuti u kreiranje i postavljanje oglasnih jedinica na sajtove. Oglasne jedinice su automatski odobrene, tako da prikazivanje reklama počenje odmah nakon postavljanja na sajt.

Sada je potrebno dodati reklame na vaš sajt. To ćete isto postići veoma lako i brzo. Kliknete na OGLASNE JEDINICE, a zatim na KREIRAJ OGLAS. Unesite tekst zaglavlja, izaberite sajt, format, raspored, dimenzije slika i čekirajte opciju za responsive oglase. Na kraju, kliknite na opciju NAPRAVI OGLAS.

Veći deo posla sada ste završili. Nakon toga na dnu stranice pojaviće se HTML kod koji je potrebno prekopirati na vaš portal. Ukoliko naiđete na bilo koji problem uvek možete kontaktirati operatere Nativemedia platforme putem live cheta ili putem skypa, a takođe uvek su dostupni i na svojoj email adresi. Veoma su ažurni i trude se da adekvatno i brzo odgovore na sva pitanja svojih korisnika, što je takođe jedna olakšavajuća okolnost u samoj saradnji, koja je važna za obe strane.

Na njihovom portalu postoje sva dodatna objašnjenja koja možda niste našli u ovom tekstu ili se jednostavno obratite ljudima iz NativeMedia koji su uvek raspoloženi za saradnju. Sajt možete posetiti preko link www.nativemedia.rs

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts