Šta obući uz kožne helanke

Kožne helanke

Slobodno možemo reći da ako nemate bar jedan par kožnih helanki u ormanu – niste savestan pratilac modnih trendova! Helanke su definitivni „must have“ već nekoliko sezona, i razlog što mnoge dame čine sve napore da njihove noge izgledaju što bolje, jer se upravo nedostaci najlakše vide kada nosite helanke.

Kožne helanke su malo blaže po tom pitanju, jer su nešto punije od onih sintetičkih i od likre, pa će možda sakriti malo celulita i još koju nepravilnost. Ali, samo napred. Nedostatke možete da pokrijete noseći dužu tuniku ili jednostavno birajući malo opušteniji model helanki.

Utvrdili smo šta morate imati u garderoberu, dakle kožne helanke, od kojih je najbolje uvek imati one crne, mada su jako interesantne bež, braon pa i bele kožne helanke.

Pogodne su u zavisnosti od toga sa čime ih kombinujte za skoro sve prilike – izlaske, žurke, zabave, pa i odlazak na posao. Uz njih idu skoro svake cipele, čizme, pa i baletanke, dok neki uz kožne helanke neretno nose i patike! Uz helanke će se lepo slagati šira košulja, tunika, moderni top, u zimskim danima pončo, obična bela majica, razni modeli prsluka, sakoi…

Ako se često mučite sa pitanjem: Šta obući, slobodno se odlučite za helanke! Nije ni čudo što su mnoge zvezde šou biznisa proteklih sezona vrlo često birale kožne helanke za pojavljivanje u javnosti pa i na nastupima.

Ali, sa čim ih kombinovati, šta ide najbolje uz kožne helanke? Šta nositi uz ovaj obavezni modni detalj? Pogledajte kombinacije koje mi predlažemo:

Kožne helanke za svaki dan

Lagane platnene patike, obična siva majica iz džemper na tufne, šarenu ešarpu i veliku torbu, pravi su izbor za dnevne šetnje i prilike. Efekat upotpunite naočarima.

kozne helanke dnevni izlazak

Široka asimetrična tunika u jednoj boji i obične baletanke- tako jednostavno a tako efektno. Velika torba je nezaobilazna.

kozne-helanke-i-baletanke

Kožne helanke i korseti

Kožne helanke uz korset nisu baš preporučljiva kombinacija. Može delovati preterano i previše. Jedino opravdanje bila bi prilika za scenski nastup. Ipak, ako su vam prporcije tela idealne i mladi ste, zašto da ne? Fin izbor za diskoteku, ali bez preozbiljnih modela korseta. Izaberite neki mladalački u jarkoj boji, poput ovog koji nosi Rijana.

kozne-helanke-i-korset

Kožne helanke i krzno

Koža i krzno deluju kao potpuno prirodna kombinacija, naročito za hladnije dane. Prsluci od krzna u bež boji sa crnim helankama, šitokim kaišem i visokim potpeticama – savršeno za izlazak u hladnim danima.

kozne-helanke-i-krzno

Kožne helanke i visoke potpetice

Posebno će vam izdužiti noge ako helanke kombinujete sa visokom štiklom. Još ako su cipele u nekoj efektnoj boji poput ružičaste utisak će biti savršen. Kombinujte ih sa širokom mornarskom majicom.

kozne helanke i roze cipele

Kožne helanke i sako

Za ozbiljnije dame ili za potrebe odlaska na formalnija dešavanja slobodno kožne helanke kombinujte sa sakoima. Ispo je dovoljna najobičnija bela majica.

kozne-helanke-i-stikle

Kožne helanke i patike

Za trening ili odlazak na izlet ili u prirodu, kožne helanke slobodno nosite uz patike i neki opušteni džemper.

kozne-helanke-i patike

Kožne helanke i čizme

Pravi kontrast postiže se crnim kožnim helankama, šarenim prslukom i širokim sportskim čizmama. Ovo je idealna kombinacija zasvaki dan.

kozne helanke i cizme

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts