Najnoviji modeli haljina za 2014. godinu

Koji modeli haljina su aktuelni ove sezone

Nova sezona 2014.godine sa sobom nosi, kada su u pitanju modeli za haljine, krojeve i oblike koji su bili u trendu i prošlih sezona ali sa mnogo hrabrijim izrezima, detaljima i kombinacijama sa nakitom ili obućom.

Crna mat svilena ili satenska haljina je klasika koja se ne menja, ali su na tkanini sve prisutniji reljefasti detalji, vez, printovi, šare, a u modelu – retro krojevi.

Naravno, klasika poput srcastog dekoltea i korišćenje perlica i sjajnih krljušti je ostala. Balske svečane haljine nisu se mnogo promenile u modelu I kroju i podrazumevaju bogate i široke slapove koji padaju.

Modeli haljina su jako raznovrsni što vam ove sezone ostavlja ugodan posao biranja one koja će vam najlepše pristajati!

Novi modeli svečanih elegantnih haljina

Svečane elegantne haljine polako gube primat kada su u crnoj boji već su sve traženije duge haljine u jarkim ili pastelnim bojama poput žute, ružičaste, crvene… Haljine za maturu ove sezone su obično duge i u nekoj od veselijih boja.

modeli haljina 2014

Novi modeli dugih crnih haljina

Duge crne haljine se najviše javljaju u dve varijante. Onu skroz usku uz telo, i onu usku u gornjem delu tela, a jako široku u donjem delu. Čipka je skoro obavezna, kao I pojasevi od satena ili sa dodatkom cirkona. Modeli za haljine koje su duge i u crnoj boji obogaćeni su asimetričnim detaljima, perlicama ili interesantnim printom.

Novi modeli kratkih haljina sa čipkom

Čipka je neizostavni materijal za mnoge komade garderobe poslednjih sezona, ne samo za haljine. Kratke čipkaste haljine pogodne su I za svakodnevne prilike ako su u nekoj svetlijoj boji. Novi modeli su I haljinice od gusto tkane čipke koje se u donjem delu drastično šire. Crne kratke haljine od čipke i dalje su visoko kotirane u svetu mode. Kratke letnje haljine sezone 2014. su obično na bretele ili sa minimiziranim rukavima, ako ne kompletno od čipke, onda bar sa nekim čipkastim detaljem.

Novi modeli haljina za punije dame

Punije dame imaju u ovoj sezoni jako veliki izbor haljina koje su i najpreporučljivije za osobe sa viškom kilograma jer je noseći haljinu koja odgovara proporcijama tela, znatno mogu da utiču na vizuelno izduživanje tela. Nove kolekcije za dame koje imaju puniji stas, nude haljine na preklop i modele koju se u donjem delu blago šire. Modeli za punije osobe nisu više isključivo u tamnijim bojama, već se mogu naći i u svetlijim pa čak i u beloj boji.

nove haljine crna duga

Duga crna haljina uz bež detalje i sa interesantno krojenim rukavima je izbor za svečanije prilike.

nove-haljine-duga-elegantna

Budote jedinstveni na maturskoj večeri uz dugu haljinu u jarkoj boji.

nove haljine kratke cipkane

Čipkane haljinice potpuni su modni hit i ove sezone.

nove haljine svecane

Za svečane prilike izaberite haljinu sa bogatim donjim delom u modernoj lili boji.

nove haljine svecane1

Neizostavne su i haljine u neprevazidjenoj boji pudera ili šampanj boji.

nove haljine za punije1

Punije dame se  uktuelnoj sezoni slobodno mogu odlučiti i za bele haljine

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts