Gde kupiti plastične stolice za baštu

Kad krenu vedri i topliji dani, za prijatan boravak u prirodi, ako imate baštu ili balkon, potrebno je još samo uklopiti prikladan nameštaj. Najbrže, najlakše i najjeftinije rešenje je nabavka plastičnih stolica! Uz dekorativne jastučiće za sedenje, vaš cvetni vrt biće vam omiljen kutak za opuštanje posle napornog radnog dana.

Polovne ili nove plastične stolice

Na sajtovima sa oglasima dosta je onih koji prodaju polovni plastični nameštaj. Plastične stoliice se zaista mogu naći vrlo jeftino. Ipak, dobro ih pregledajte pre kupovine i nikako stolice ne kupujte pre nego ih vidite. Uvek je sigurnije platiti malo više i kupiti nov nameštaj, naročito kada su u pitanju plastične stolice koje spadaju u jeftinije komade.

plasticna stolica 13500

Plastika je otporna na kišu

Prednost plastičnog nameštaja je u tome što su otvoreni prostori izloženi uticaju atmosferskih promena, a plastici nimalo neće škoditi jak prolećni pljusak ni UV zraci.

Kupujte stolice u bojama koje “odmaraju”

Mnogo je modela i varijacija na temu plastičnih stolica koje su svake sezone sve različitije. Od boja se za baštenske plastične stolice preporučuju  topli, zemljani tonovi, svetliji ili tamniji i nežne nijanse zelene, plave ili ljubičaste. Ove boje povoljno deluju na ljudski organizam i odmaraju.

plasticne_stolice_b

Moderne plastične stolice obično su jednostavnih oblika i ravnih linija, s naglaskom na udobnost i praktičnost. U poslednje vreme na tržištu se mogu naći i futuristički oblikovane, oble i rasklopive, stolice od plastike asve u funkciji što boljeg opuštanja i uživanja pod vedrim nebom.

Prednost plastičnih stolica – brzo i lako čišćenje

Bile one mali ili većih dimenzija, jednostavne ili na rasklapanje, plastične baštenske stolice su najpre namenjene za odmor i uživanje. Lako se održavaju. Crevom za zalivanje pod najjačim pristiskom najbrže ćete ukloniti prljavštinu s plastičnih baštenskih stolica. Ako stoliceperete krpom ili sundjerom i deterdžentom, nakon  ispiranja baštenske stolice istrljajte obavezno suvom krpom.

Plastične baštenske stolice će blistati ako ih oribate izbeljivačem, i to sa samo mešavinom pola šoljice izbeljivača sa četiri litra vode.

Gde kupiti plastične stolice

Prodavnice specijalizovane za plastiku tokom cele godine imaju osnovni izbor plastičnih stolica.

Ako želite nešto zanimljivije po pitanju boja i modela koji su malo neobičniji, posetite Home Centar.

Plastične stolice možete kupiti i online na mnogim sajtovima kao što je “svezakuću.rs.” Naručite baštenski nameštaj i platite kurirskoj službi.

Veliki trgovinski lanci u svojoj ponudi već početkom proleća izlažu ponudu plastičnog nameštaja. Metro na akciji nudi klasični model plastične stolice za 478 dinara, a Tempo za 700 dinara.

Plastične stolice u Interex-u koštaju 699 dinara.

Požurite sa kupovinom, jer će cene rasti sa dolaskom toplijih dana.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts